Hegel erősítők

Norvég letisztultság

A Hegel erősítők megjelenése és karaktere is egyfajta organikus és lényegre törő stílust kommunikál, nem is véletlen, hogy az egyik kedvenc elektronika gyártóm! Egyedi és összetéveszthetetlen karakter jellemzi, ami részben a saját fejlesztésű SoundEngine 2 jelfeldolgozásnak köszönhető. A norvég csapat termékeit nem csak a tesztekben láthatod rendszeresen, de a Studio szobában is fix helyük van.

Tervezel a Hegel világba lépni? Jelentkezz be és hallgasd meg!

Hegel erősítő Gedeon Audio Studio

A Hegel szinergia

A Hegel erősítők hármas funkcionalitást látnak el, hiszen egyszerre integrált sztereó erősítők, DA konverterek és hálózatos lejátszók. Az egymáshoz fejlesztett részlegek mindegyike kardinális fontosságú a végső harmónia szempontjából, ezért sem hagyták ki az említett hármas egyikét sem. A toroid tápellátású DAC szekció és a gondosan hangolt streamer részleg olyan egydobozos megoldást kínál a felhasználóknak, amivel nem sokan veszik fel a versenyt a piacon.

A Hegel H95, H120 és H190 meghallgatható a Gedeon Studio szobában!

Hegel V10 Phono

Soha ne mond, hogy soha! Nos, a Hegel is elkövette ezt a hibát, hiszen nyíltan vállalták, hogy Ők bizony phono előerősítőt nem fognak gyártani. A világjárvány előhozta belőlük is a klasszikusok iránti szeretetet és megalkották a legelső Hegel V10 phono előfokot!

Hegel V10 phono előerősítő Gedeon Studio

Tesztek