Hegel erősítők

Norvég letisztultság

A Hegel erősítők megjelenése és karaktere is egyfajta organikus és lényegre törő stílust kommunikál, nem is véletlen, hogy az egyik kedvenc elektronika gyártóm! Egyedi és összetéveszthetetlen karakter jellemzi, ami részben a saját fejlesztésű SoundEngine 2 jelfeldolgozásnak köszönhető. A norvég csapat termékeit nem csak a tesztekben láthatod rendszeresen, de a Studio szobában is fix helyük van.

Tervezel a Hegel világba lépni? Jelentkezz be és hallgasd meg!

Hegel erősítő Gedeon Audio Studio

A Hegel szinergia

A Hegel erősítők hármas funkcionalitást látnak el, hiszen egyszerre integrált sztereó erősítők, DA konverterek és hálózatos lejátszók. Az egymáshoz fejlesztett részlegek mindegyike kardinális fontosságú a végső harmónia szempontjából, ezért sem hagyták ki az említett hármas egyikét sem. A toroid tápellátású DAC szekció és a gondosan hangolt streamer részleg olyan egydobozos megoldást kínál a felhasználóknak, amivel nem sokan veszik fel a versenyt a piacon.

A Hegel H95, H120, H190 és H360 meghallgatható a Gedeon Studio szobában!

Hegel V10 Phono

Soha ne mond, hogy soha! Nos, a Hegel is elkövette ezt a hibát, hiszen nyíltan vállalták, hogy Ők bizony phono előerősítőt nem fognak gyártani. A világjárvány előhozta belőlük is a klasszikusok iránti szeretetet és megalkották a legelső Hegel V10 phono előfokot!

Hegel V10 phono előerősítő Gedeon Studio
Hegel H360 erősítő Gedeon Studio

Az utolsó H360

Az utolsó szabad Hegel H360 erősítő az elmúlt hónapok alatt jó szolgálatot tett, hiszen ez ott volt számtalan teszt mögött, mint stabil munkaeszköz. Az előző generációból megmaradt példány egyedi áron, számlával és teljes körű garanciával vihető el, mint egyfajta alkalmi Hegel vétel. Ilyen lehetőség nem adódik minden évben!

Tesztek