Norma Audio erősítő, lejátszó és DAC

Olasz mestermunka

Cremona, Olaszország – A város, amit a zene egyik otthonának hívnak, olyan nagy nevek miatt, mint Claudio Monteverdi, Amilcare Ponchielli és Antonio Stradivari, a legendás hegedűkészítő, aki itt született és alkotott. Enrico Rossi, a Norma Audio tulajdonosa, tervezője és fejlesztője 1987 óta dolgozik olyan audio eszközökön, amik a nyers és tiszta zenei Cremona érzést közvetítik. A teljes mértékben kézzel épített termékek ott helyben, Cremonában készülnek, így garantálva egy elképesztően részletező, de érzelmes hangzást!

A termékek feltöltés alatt, magyar leírás hamarosan!

Hallgasd meg az olasz Norma Audio hangzást!

Norma Audio Revo IPA 70B erősítő Gedeon Audio

Norma Audio erősítők

A Norma Audio kínálata relatív lényegre törő és nem is változtatják évente a modelleket. Extrém alacsony zajszint, szuper gyors reprodukció, rövid, kábelmentes jelutak, MOS-FET, toroid trafó, moduláris konstrukció és masszív szálcsiszolt alumínium házas kialakítás jellemzi már az ‘induló’ IPA-70B integrált erősítőt is, ami egy valódi kategóriagyilkos. A design és építési minőség hibátlanul hozza a csúcskategóriás olasz termékek érzetét, így az ínyenceknek se lesz nehéz megtalálni bennük az értéket!

A Norma Audio erősítők tesztelhetőek a Studio szobában!

  • Kézzel épített high-end erősítő, árfekvés referencia
  • Új és nagyobb toroid trafó
  • Extrém alacsony zajszintű konstrukció
  • Rövid jelutak, kábelmentes jelfolyam
  • High current MOS-FET
  • Moduláris opciók – Phono és USB DAC modul
  • Anti-magnetic szálcsiszolt és CNC maratott masszív alumínium ház
  • Cremonában, Olaszországban készült termék

Norma Audio források

Kézzel épített CD lejátszók és DA konverterek, egyenesen Cremonából. A kompromisszum mentes topológia és építési minőség forrás szinten kiemelkedően fontos, ha nem fontosabb, mint maga az erősítő vagy hangfal. Ha a teljes Norma szinergiát szeretnénk hallgatni, akkor minimum a két DAC egyikét érdemes az integrált erősítő mögé rakni, ha a modullal járó USB-B nem lenne elég. A CDP-1BR a referencia CD lejátszó, a DS-1 a DAC és CD forrás egyben, így ide köthető bármely egyéb digitális futómű is, míg a DAC-1 azonos tulajdonságokkal egy dedikált digitális-analóg konverter. A kompakt méret szerelmeseinek pedig a HS DA1 való, ugyanúgy toroid trafóval építve, nagyon hasonló karakterrel. Az ÚJ 

Norma Audio tesztek