Fezz EVO Titania erősítő Bowers & Wilkins 606 S3 hangfal teszt Gedeon audio

Szállítás és garancia

A GedeonAudio Shop-on leadott rendelések GLS futárszolgálattal kerülnek feladásra és kézbesítve.

  • Futárszolgálat – GLS házhozszállítás (igény esetén GLS csomagpont, automata)
  • A szállítási költség: 15 000 ft,- kosárérték felett ingyenes, 6000-15 000 Ft,- között pedig 990 Ft,- és 6000 ft,- alatt 1990 ft,-.
  • A futárszolgálat utánvét beszedés korlátozása szerint 500 000 Ft,-ig adható fel termék, tehát minden ezt meghaladó rendelés előre utalással fizethető vagy személyes átvétel esetén készpénzben.
  • Raktáron lévő termékek esetén a szállítási idő 1 munkanap a feladást követően.
  • Rendelésre érkező termékekről külön értesítést kap, amely a beérkezés várható időtartamát jelzi.
  • Jellemzően azok a termékek vannak készleten, amelynél zöld “Raktáron” felirat olvasható a termékoldalon. Amennyiben beszerzési idő van feltüntetve, esetleg nincs specifikálva, akkor a termék az Ön rendelésének leadását követően kerül megrendelésre. Erről azonnal értesítést kap és folyamatos tájékoztatást a kiszolgálás menetéről.
  • GLS csomagpontra vagy automatába küldést a rendelés leadását követően emailben kérjük jelezni. GLS csomagpont kereső

Visszaküldés:

A termékek visszaküldését előzetesen kell egyeztetni email-en keresztül, hogy a csomagot át tudjuk venni. A címet és elérhetőségeket is ilyenkor kapja meg – hello kukac gedeonaudio.hu

Garancia

100 000 ft,- alatti termékekre 12 hónap, 100 001 – 249 999 ft,- közötti termékekre 2 évet és 250 000 ft,- felett 3 év garanciaidőt vállalunk, az EU jogszabályoknak megfelelően. Meghibásodás esetén kérjük, első lépésként vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén. Egyes termékeknél a forgalmazó/gyártó hosszabb garanciaidőt is vállalhat, amely az érintett termékeknél jelölésre kerül a termékoldalon.

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik, illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is a vásárlót terheli.

A meghibásodott terméket (a garancia érvényességi ideje alatt) javítjuk abban az esetben, amennyiben a hiba javítható. Egyéb esetben cserére kerül sor.

Csere

A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül termékeink másik modellre cserélhetőek, az értékkülönbözet megtérítése mellett. Amennyiben a megvásárolt terméket másmilyenre szeretné cserélni, kérjük, első lépésként vegye fel velünk a kapcsolatot email címünkön.