Acoustic Energy hangfalak

Angol, de nem klasszikus

Az Acoustic Energy eredete 1987 környékére tehető, amikor Phil Jones elkészítette az első alumíniummembrános hangfalát. Ezt az eredeti terv szerint saját magának készítette, professzionális stúdió lehallgatásra, de a strapabíró membránszerkezet olyan terhelést bírt, ráadásul olyan pontossággal, hogy hamar híre ment a klasszikus hifisták körében is. A nagy igényre válaszul megszületett az első széria AE1-es és így lett a hobbiból hivatás, majd világhírnév.

Jelentkezz be és hallgasd meg!

Acoustic Energy AE500 hangfal Gedeonaudio.hu

Best-buy induló szériák
AE100 és AE300

A gyártó belépő szériájának állványos példánya a 100 000 Ft,- alatti árfekvés egyik kiváló hangfala. Könnyen hajtható, tehát akár vintage és olcsóbb erősítőkkel is hatásos hangot ad, de szépen meghálálja ha egy fokkal komolyabb elektronikával hajtjuk. A kellőképpen stabil mély tartomány modern és elektronikus zenei igényekre is alkalmassá teszi az általános nappalis felhasználás mellett.

Zászlóshajó széria, nem high-end áron

Az Acoustic Energy jelenlegi legnagyobb hangfalcsaládja az AE500, aminek az állványos büszkesége a 300 000 Ft,-os árfekvés egyik legjobbja. A szénszálas kompozit hangszórókészlet és bitumen szendvics MDF dobozkonstrukció teljesen egyedi megoldásnak mondható, aminek a karakterbéli végeredménye rugalmas, dögös és gyors. Nyitott és figyelmes felső frekvenciák, öblös mélyek és közvetlen közepek jellemzik, így változatos zenei ízlésekhez tökéletes opció!

Az Acoustic Energy AE500, AE509, AE520 hangfal tesztelhető a Studio szobában!

Tesztek