Az óriásölő Norma IPA-140!

Szelektált kínálat

A Gedeon Studio koncepciója az első naptól fogva az, hogy csak olyan márkák és termékek legyenek a kínálatban, amik mellé büszkén oda merek állni. A “szeresd, amit árulsz” hitvallás egyre inkább kopik ki az online világ korszakában, ezt fókuszban tartva nyitottam meg az első bemutató szobát és a hozzá tartozó webshop kínálatot. Tesztelt, általam jól ismert termékekkel foglalkozom csak, és akár a legelső szettedet szeretnéd megvenni, vagy fejleszteni a meglévőt, tanácsadást követően megkeressük a neked való legjobb opciót! A márkák és szériák folyamatosan bővülnek majd, ahogy egyre több újdonság kerül elém tesztelések útján.

Norma Audio Revo IPA 70B erősítő Gedeon Audio
Gedeon Audio Neat Acoustics SX3 hangfal Gedeon Studio

Bemutató szoba

Az első Gedeon Studio bemutató szoba funkciója, hogy egy átlagos méretű, de akusztikailag kezelt privát környezetben tesztelhesd a kiszemelt termékeket. Legyen az hangfal, erősítő vagy akár csak egy kábel, itt kipróbálhatod és biztosra mehetsz. A kedvenc, szelektált márkák teljes kínálata előzetesen egyeztetett időpontban meghallgathatóak vásárlás előtt. Nem találod, amit keresel? Keress bátran, lehet hogy épp úton van már az is!

Közös tesztelések, bemutatók és események előzetesen bejelentett időpontokban lesznek!

Tanácsadás és tesztelés

Akár első szett vásárlása előtt, vagy meglévő rendszer fejlesztése közben elbizonytalanodsz és szükséged van pár tippre, iránymutatásra, akkor keress bizalommal! A napi szintű üzenetekből kiderül, hogy a rengeteg teszt és útmutató sem fedi le az összes kérdést és buktatót, ezért is nagyon fontos a személyes igényekre szabott tanácsadás. Univerzális szabályok nem applikáhatóak mindenkire, maximum csak részlegesen. A Gedeon Studio teljes körű szolgáltatást kínál, a tanácsadástól kezdve a tesztelésen és termékbeszerzésen át a vásárlásig.

Norma erősítő és Fyne Audio hangfal

Kapcsolat

Tesztelés, tanácsadás és személyes átvétel kizárólag előre egyeztetett időpontban!

Email – hello kukac gedeonaudio.hu

Bemutató szoba – 1027 Budapest Erőd utca 14.

Copyright 2021 GedeonAudio.hu