Lyngdorf erősítők

Erősítő a jövőből

A Lyngdorf neve számtalanszor szerepelt már videókban és cikkekben is, ráadásul emlékeim szerint mindig pozitívan, hiszen olyan szintű gondoskodást kapunk a gyártótól, amit sajnos még mindig nem nevezhetünk megszokottnak az iparon belül. Tidal Connect, applikációs vezérlés, saját fejlesztésű piacvezető RoomPerfect szoba akusztikai rendszer és szuper homogén karakter jellemzi. Az böngészőből elérhető mély beállításokon keresztül a legutolsó része is személyes igényre szabható, vágási frekenciáktól kezdve a teljesen egyedi EQ finomhangolásig. A Lyngdorf a hifi és házimozi state of the art megoldása!

Szimpatikus a Lyngdorf? Jelentkezz be és hallgasd meg a Studio szobában!

Lyngdorf TDAI-1120 erősítő teszt gedeonaudio.hu

Lyngdorf TDAI-1120

A legújabb kis Lyngdorf TDAI-1120 erősítő minden modern hálózatos funkcióval fel van szerelve, ugyanazon teljes körű átgondoltsággal, mint a flagship TDAI-3400. A lényegi pontokon azonos a hozzáállás, viszont az árcédula 800 000 Ft,- környékén áll meg, amiért cserébe nem kevés funkciót és rugalmasságot kapunk.

Az Lyngdorf TDAI-1120 meghallgatható a Studio szobában!

Lyngdorf TDAI-3400

Az új Lyngdorf TDAI-3400 a gyártó state of the art sztereó erősítő megoldása. A hiánytalan streamer funkcionalitások között már a Tidal Connect is megtalálható, mindamellett, hogy a saját fejlesztésű RoomPerfect is benne van, amivel eddig nem látott mértékben finomhangolhatjuk a hangképet. Modulárisan bővíthető, akár HDMI és dupla mélysugárzós rendszert is kialakíthatunk vele. Ez nem egy játék, ez a Lyngdorf élmény!

Az Lyngdorf TDAI-3400 igény esetén meghallgatható a Studio szobában!

Tesztek