Neat Acoustics hangfalak

Kézzel készült, klasszikus angol

A Neat Acoustics manufaktúrája az angol Barnard Castle kisvárosban található, ahol a szokatlanul barátságos, közvetlen csapat helyben fejleszti és építi a hangfalakat. Nagy hangsúlyt fektetnek a fül alapján hangolásra, ami a papírformával szemben egy egészen friss hozzáállásnak tekinthető. Nem is véletlen, hogy olyan tapintható és kiemelkedően erős jelenlét érzettel rendelkezik a teljes széria. A Neat szembe megy a ‘minél olcsóbban, minél nagyobbat’ elvvel és kizárólag a hangminőségre fókuszálnak, többségében kompakt méreteken belül. Hallgass meg egyet és azonnal megérted, hogy miért szeretik olyan sokan!

Hallgasd meg a Gedeon Studio szobában!

Neat Acoustics SX3 hangfal Gedeon Audio Studio

Neat Acoustics Motive SX hangfalcsalád

A Neat Acoustics főhadiszállása és manufaktúrája az angol Barnard Castle kisvárosban található, ahol a szokatlanul barátságos és közvetlen csapat helyben fejleszti és építi a hangfalakat. Nagy hangsúlyt fektetnek a fül alapján hangolásra, ami a papírformával szemben egy egészen friss hozzáállásnak tekinthető. Nem is véletlen, hogy olyan tapintható és kiemelkedően erős jelenlét érzettel rendelkezik a teljes széria. A gyártó kínálatára jellemző, hogy kompakt és könnyen elhelyezhető hangfalakat készítenek, ide értve a padlón állókat is, ami a Motive SX1 esetén 92 cm-es magasság formájában jelenik meg. A Neat szembe megy a ‘minél olcsóbban, minél nagyobbat’ elvvel és kizárólag a hangminőségre fókuszálnak. Hallgass meg egyet és azonnal megérted, hogy miért szeretik olyan sokan! Ajánlott erősítők: Rega, Hegel, Arcam, Norma

Tesztelj Neat Acoustics hangfalakat a Gedeon Studio szobában!

Neat Acoustics High-End hangfalak

A Neat Acoustics MINISTRA és Petite Classic meghallgatható a Gedeon Studio szobában!

Neat Acoustics IOTA hangfalcsalád

Az IOTA széria a Neat Acoustics “belépő” opciója a klasszikus angol világba. A mikro-monitor IOTA hangfal EMIT planár mágneses ribbon sugárzója volt a kiindulási alap, amit fejlesztgetve eljutottunk az Alpha-n keresztül az Xplorer modellig. A kompakt, helytakarékos sugárzók kiemelkedően analitikus és aprólékos hangot képviselnek, szellős térrel.

Tesztek