Rega Kyte Hangfal gedeonaudio.hu
február 6, 2021 By gedeon Off

Érkezik az új Rega Kyte hangfal!

Az egy évvel ezelőtt bejelentett Rega System One analóg szett debütált két új terméket is, a kis io erősítőt és a Kyte hangfalat. A kezdőknek szánt, de angol hangzást keresőknek ez egy szuper, előre összehangolt és szinergikus opció, viszont a három komponensből álló lánc bármely eleme cserélhető a jövőben. Egy szó, mint száz, májusban érkezik a Rega Kyte sugárzó, mint önálló termék!

Rega Kyte Hangfal gedeonaudio.hu

Rega System One hifi szett gedeonaudio.hu

A kézzel készült hangfal minimalista doboza fenolgyantából lett kiöntve, amely belsőleg keresztirányú kerámia erősítést kapott. A klasszikus MDF konstrukciókkal szemben hatékonyabban és könnyebben elérhető olyan forma, amely az éleknél kerekítést kap, mindamellett hogy hátrafelé szűkül a tér. A belső álló hullámok és káros rezonanciák így kerülnek minimalizálásra, amit MDF alternatívaként jóval magasabb árfekvésben kapnánk meg.

Rega Kyte Hangfal gedeonaudio.hu

A 2-utas design a Rega saját fejlesztésű meghajtóit kapta, az új ZZR magasat és az MX-125 mély-közepet. A hátsó reflexes design ellenére a gyártó szerint nem érzékeny az elhelyezésre, rugalmasan használható különböző pozíciókban.

Rega Kyte Hangfal gedeonaudio.hu

A termék teljes mértékben Angliában készül, ahogy a többi Rega termék is. Ára nagyjából 220 000 Ft,- lesz az AllegroAudio-nál.

Gyártó – rega.co.uk/kyte

Forgalmazó – AllegroAudio.hu

Rega Kyte Hangfal gedeonaudio.hu