Rega erősítők és lemezjátszók

Klasszikus angol

Az angol Rega helyben gyártott lemezjátszó és erősítő kínálata világszinten közkedvelt, ráadásul egészen a belépő kategóriától az abszolút high-end-ig! A Studio kínálatában megtalálható lesz több erősítő és lemezjátszó is idővel, viszont a nagy igényre való tekintettel jelenleg mindegyik Brio és Elex-R elfogyott. A legújabb sztereó erősítőjük, az io viszont most is a 200 000 Ft,- alatti árfekvés egyik kincse a bemutató szobának, illetve a saját Planar 3 + Elys 2 lejátszóm is meghallgatható és rendelhető.

Szimpatikus a Rega? Jelentkezz be és hallgasd meg a Studio szobában!

Rega io, Brio, Elex-R tesztelhető!

A Rega Prémium termékek nem értékesíthetőek webshop-on keresztül, tehát a Rega Brio és Planar 3 modellektől felfele érdeklődj emailben.

Rega io erősítő teszt Gedeon

Rega io erősítő

A Rega io erősítő a díjnyertes Brio-ban található végfok és phono előerősítőt kapta meg, hasonló kompakt méretben, de immáron kicsivel szögletesebb stílusban. A Class A/B konstrukció 30 watt (8 ohm) kimenő teljesítményt ígér, Sanken tranzisztorokkal és lineáris tápellátással. A teljes méretéhez képest egész nagy toroid trafó kapott helyet elöl, ami a 2.9 kg össz súlyát meg is alapozza.

Ár – 196 000 ft,-

Raktáron / Tesztelhető a Studio szobában

Rega Brio erősítő

Már szinte legendásnak mondható Brio a 300 000 Ft,- körüli árfekvés egyik kiemelkedő szereplője. A kompakt, de hihetetlenül izmos sztereó erősítő számtalan díjat zsebelt be az évek alatt, és az én személyes otthoni rendszerem része is volt hosszú ideig, így adja magát, hogy a Studio szoba fix résztvevője is legyen!

Ár – 322 900 ft,-

Raktáron / Tesztelhető a Studio szobában

Rendelés személyesen vagy emailben

 

Rega Brio erősítő Gedeon Studio

Rega Elex-R erősítő

A Rega Elex-R azonos hitvallás szerint épült, de immáron klasszikus 43 cm-es házban. Több erő, több kontroll és feszesebb hangkép jellemzi, mint a kis Brio-t, ezért is szoktam egy fokkal komolyabb sugárzókhoz ajánlani. A vonalszintű analóg RCA bemeneteken kívül integrált phono előfok is rendelkezésünkre áll, viszont egyéb modern funkciókat nem tud. Ebből fakad, hogy itt csak a hang- és építési minőségért fizetünk és a jó hírem, hogy számtalan 50%-al drágább elektronikát maga mögé utasít. Ez egy stabil darab, ami elkísérhet akár életed végéig is.

Ár – 469 400 ft,-

Raktáron / Tesztelhető a Studio szobában

Rendelés személyesen vagy emailben

Rega Planar 3 lemezjátszó

A Rega Planar 3 lemezjátszó a 300 000 Ft,-os árfekvés egyik sokszoros díjnyertes és dícsért opciója. Magam is egy ilyen boldog tulajdonosa vagyok, ami meghallgatható a Studio szobában. Gyárilag szedő nélkül, vagy Elys 2-vel rendelhető, ez utóbbi remek ár-érték aránnyal visz minket bele a lemezek tónusos mélységeibe. Kellemes és könnyen hallgatható karakter jellemzi, enyhém melegebb érzettel a közép tartományban, míg egészen meglepően megfogott és erős basszusai vannak.

Ár (szedő nélkül) – 315 700 ft,-

Rendelhető

Rega Fono MM és MC

A Rega Fono MM azon 100 000 Ft,-os előerősítők ritkasága, ami 2014 óta sorban nyeri What HiFi díjakat, mint legjobb phono fokozat az árfekvésben. Az alumínium házas, MM phono tökéletes párosítás a Planar 3 elé, így a szinergiát a gyártó által tervezett módon tapasztalhatjuk.

Ár (MM) – 118 200 ft,-

Ár (MC) – 149 800 ft,-

Szállítási idő 2-3 munkanap

Tesztek