GEDEON SHOP

A ‘Gedeon’ YouTube csatorna és ‘GedeonAudio.hu’ hosszútávú, független működése érdekében egy dedikált webshop segíti a további tartalmak létrehozását és a felületek fennmaradását. Az oldalon elérhető termékek egy komoly tesztelést és osztályozást követően válnak a kurált szelekció részévé. Az első gyártó a német VIABLUE és hamarosan bővül a felület további kedvenc termékekkel, belépő kategóriától az abszolút high-end-ig.

A német VIABLUE manufaktúra nagyrészt kézzel készült termékei kivétel nélkül egyedi fejlesztéseket és megoldásokat kínálnak, legyen az kábel vagy rezgéscsillapító. A gyártó világhírű családi vállalkozássá nőtte ki magát, melyet a mai napig egy testvérpár egyenget. Klisé, de így van – a VIABLUE kábelek és kiegészítők minősége messze túlmutat az árfekvések megszokott minőségén. Teszteld le, próbáld ki és győződj meg róla, akár saját rendszeredben!

Tesztelésről érdeklődj emailben!

Neat Acoustic hangfalak GedeonAudio.hu

A Neat Acoustics manufaktúrája az angol Barnard Castle kisvárosban található, ahol a szokatlanul barátságos, közvetlen csapat helyben fejleszti és építi a hangfalakat. Nagy hangsúlyt fektetnek a fül alapján hangolásra, ami a papírformával szemben egy egészen friss hozzáállásnak tekinthető. Nem is véletlen, hogy olyan tapintható és kiemelkedően erős jelenlét érzettel rendelkezik a teljes széria. A Neat szembe megy a ‘minél olcsóbban, minél nagyobbat’ elvvel és kizárólag a hangminőségre fókuszálnak, többségében kompakt méreteken belül. Hallgass meg egyet és azonnal megérted, hogy miért szeretik olyan sokan!

Tesztelésről érdeklődj emailben!

Fyne Audio hangfalak gedeonaudio.hu

A Fyne Audio neve úgy berobbant a hangfalpiacra, mintha mindig is itt lett volna. Bizonyos értelemben ez igaz is, hiszen ex-Tannoy mérnökök alapították az új márkát, és minden eddigi tapasztalatukat bevetették, hogy megizzasszák az adott árfekvéseket. Számtalan díj és szakmai elismerés után már a világ minden pontján ismerik és használják a skót csapat sugárzóit.

F500SP, F700 és F1 széria hamarosan…

Arcam erősítők gedeonaudio.hu

Az angol Cambridge egyetem mérnök tanulói által 1976-ban alapított ARCAM gazdag történelmet épített fel a közel 45 éves pályafutása alatt. A legújabb HDA sztereó erősítő és forrás szériájuk a klasszikus értékeket keveri a modern igényekkel, így az alapos teszteléseket követően adta magát, hogy része legyen a szigorúan válogatott Shop szelekciónak.

Audioquest tápszűrők GedeonAudio

Az 1980-ban alapított kaliforniai kábel specialista cég talán az egyik legnagyobb név a kategóriáján belül. Számtalan saját fejlesztés és technológiai megoldás van a hátuk mögött, így nem is véletlen, hogy a tápszűrő és tápelosztó kínálatuk világszinten kiemelkedő fogadtatást kapott. A Powerquest és Niagara sorozat tesztelését követően adta magát, hogy helyet kapjanak a legjobbak között.