augusztus 9, 2020 By Gedeon Audio Off

A Linn új mindenes erősítője

A méltán híres skót Linn bejelentette a legújabb hálózatos integrált sztereó erősítőjét, a Majik DSM-et. Ez a mai kor elvárható funkcióit fedi le teljeskörűen, egy dobozban. Streamer, DAC és MM phono előerősítő kombinálva egy integrált Class D elektronikával.  

A végtelenül egyszerűnek tűnő hátlapon található egy adag HDMI bement, HDMI kimenet, USB-B, optikai, koax (24/192), ethernet és egy pár analóg RCA, amely konfigurálható MM phono bemenetként is. Első képek alapján a komplett csatlakozóterminál ferde, de ezen lépjünk gyorsan túl!

A Majik DSM teljeskörűen használható az összes fő streaming szolgáltatással. Tidal, Qobuz, Spotify Connect, AirPlay, Roon Ready és akár Bluetooth-on keresztül is használhatjuk. Bármely Linn DSM termékkel egy teljes értékű multiroom rendszer is kialakítható.

A Majik DSM erősítő nagyjából €3000 környékén lesz kapható, amely a sok funkció ellenére se hangzik kifejezetten olcsónak, de ez nyilván nem is a budget kategóriát szeretné képviselni. A Linn természetesen a saját lemezjátszóját és hangsugárzóit ajánlja a Majik DSM mellé, amik nagy örömömre szokatlan színekben is rendelhetőek.