vuuv works lemeztartó gedeon audio
december 2, 2020 By Gedeon Audio Off

A tökéletes karácsonyi ajándék hifistáknak!

A VUUV Works magyar kézműves projekt különféle mesteremberek tudását keveri a fenntartható és ökotudatos hozzáállással, hogy egyedi és örök darabokat készítsenek. Igen, ez nem egy hifis cég, viszont van egy termékük, ami a közösségünk felé kacsingat, de csak limitáltan, hiszen összesen 10 darab készült belőle (és egy nálam landolt 🙂 ).

vuuv works lemeztartó gedeon audio

Az egy darab tömör diófából készült gömb az éppen felrakott lemeznek a tokját tárolhatja, ahogy azt a klasszikus zenehallgatási rituálénál megszokhattuk. Ahogy képen is, élőben is gyönyörű darab, ami tökéletesen illik az új amerikai dió furnéros hifi állványhoz és a tegnap beüzemelt Neat Acoustics IOTA Alpha hangfalakhoz.

Neat Iota Alpha hangfal Gedeon Audio

Számtalan alternatíva van a piacon, ami ezt az egyszerű funkciót látja el, de többsége ömlesztett importáru, indokolatlan mennyiségű nem újrahasznosítható csomagolással, körítéssel. A VUUV Works minden terméke, ahogy ez is teljes mértékben komposztálható csomagolással érkezik és a szállítással járó ökológiai lábnyomukat faültetéssel kompenzálják. Ebben a független GreenDependent segít nekik gyümölcsfa ültetéssel iskolák, óvodák és egyéb non-profit kertekben, ami összességében egy igazán ritka hozzáállás még mindig.

vuuv works lemeztartó gedeon audio

A €25 nemzetközi viszonylatban is baráti, audiophile szemszögből pedig kifejezetten olcsó, pláne ha a fent említett gondoskodást is figyelembe vesszük. A lemeztartó mellé jár egy kis kísérőkártya is, ami részben kézzel írott módon specifikálja az anyaghasználatot és a mesterember nevét. Ha tetszik, akkor küld át az asszonynak, faktorozza meg és várhatóan a fa alatt már ott fog várni!

VUUV Works Sphere lemeztartó – vuuvworks.com/sphere

vuuv works lemeztartó gedeon audio

Extraként a Síná panelt érdemes megnézni, mert ilyen formában még én is szívesen felraknék egy diffúzórt a falra a kellő 3D tervezéssel. Gyönyörű darab!