Gedeon Audio vászontáska
szeptember 6, 2022 By Gedeon Audio Off

Ajándék Gedeon Audio vászontáska vásárlóknak és támogatóknak

A limitált példányszámban készült vászontáskák ötlete onnan ered, hogy rendszerint bajban vagyok, amikor valaki zacskót kér a vásárolt kábelekhez és kiegészítőkhöz. Műanyag zacskót nem szívesen vásárolok és tartok érthető okokból, de egy kedveskedő, ráadásul hifis visszacsatolású grafikával ellátott 100% pamut vászontáskát már annál inkább, főleg hogy rendszeres támogatóknak és visszatérő vásárlóknak is szeretnék valami ötleteset ajándékozni! Így került képbe, hogy megbízzam Szegfű Liliána grafikust két külön tervvel, amik erősen tükrözik az Ő sajátos stílusát és a Gedeon Audio fotókra jellemző növényes hangulatot is. A végeredmény összesen 100-100 darabos limitált példányszámban készült, amivel egyrészt a vásárlókat, másrészt a youtube csatorna támogatóit szeretném megajándékozni.

Gedeon Audio vászontáska

Akik igényelhetik:

Hogyan igényelhető:

  • Online rendelések esetén automatikusan 1 db táska kerül a csomagba (200 000 ft,- felett, a készlet erejéig)
  • Személyes vásárlás és átvétel esetén választható a két design közül egy
  • Korábbi rendelés esetén: emailben a vásárlás beazonosításához szükséges adatokkal (név, termék, dátum)
  • YouTube Csatorna támogatók: emailben a YouTube profilnév megadásával

Átvétel és szállítás:

Régebbi rendeléshez igényelt táska esetén akár 100-200 darab táskát GLS futárszolgálattal küldeni szignifikáns összeg lenne, amit nem tudok bevállalni, így a személyes átvétel minden esetben előny. Amennyiben ez nem megoldható, úgy a GLS futárszolgálat által szabott díj ellenében tudom feladni a táskát, ami bruttó 2000 ft,-.

  • Régebbi rendeléshez igényelve: Szállítás esetén a GLS futárszolgálattal bruttó 2000 ft,-. Ennek fizetési módja utalás lehet csak, utánvét nem, mert azért is elkér külön díjat a futárszolgálat.
  • Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban. Ha tanácsadás vagy termékmeghallgatási igény is esedékes, akkor azt előre egyeztessük, hogy tudjak vele kalkulálni. Ha csak táska átvételre számítok, akkor előfordulhat, hogy éppen más van bejelentkezve demóra, így nem fogok tudni rendelkezésre állni.

Minden egyéb felmerülő kérdés kapcsán keress bátran emailben a hello kukac gedeonaudio.hu-n keresztül!

Gedeon Studio Shop Kuponkód MONO5 Titan Audio Fyne Audio Hegel kupon