Dan Clark Audio Stealth fejhallgató Gedeon Audio
szeptember 1, 2021 By gedeon Off

Érkezik a Dan Clark Audio Stealth fejhallgató

Négy év fejlesztés után érkezik a Dan Clark Audio Stealth fejhallgatója, több újítással és friss megoldással, amit a korábbi modelleknél még nem láthattunk. A zárt konstrukció az új, 4. generációs planár mágneses meghajtót kapta, keverve az úgynevezett AMTS rendszerrel. Ez utóbbi az Acoustic Metamaterial Tuning System rövidítése és alapja a KEF sugárzóknál alkalmazott metamaterial-hoz hasonló. A szabadalmaztatott megoldás több feladatot is ellát, egyrészt a káros hullámokat semlegesíti, a diffúziókat kontrollálja és több Helmholtz rezonátor dolgozik egy kompakt méreten belül, a meghajtó után pozicionálva.

Dan Clark Audio Stealth fejhallgató Gedeon Audio

A gyártó a kialakítást a luxus autóékhoz hasonlítja, mivel matt fekete bőr, szénszál és alumínium anyaghasználat látható keverve minden ponton. A viselet állítólag az eddigieknél is kényelmesebb lett, a konstrukció fejformából adódóan “nyúlik” és tágul, hogy több óra hallgatás után se jelenjen meg a tipikus “fejhallgató” nyomás.

Dan Clark Audio Stealth fejhallgató Gedeon Audio

Az első Dan Clark Audio Stealth gyártása 100 db-ra lesz limitálva, nagyjából £4100 környékén. A továbbiakról információt egyelőre nem tudok.

A fejhallgató – DanClarkAudio.com/Stealth

audiocentrum.hu kuponkód gedeon

Korábbi Dan Clark Aeon 2 fejhallgató teszt: