Pro-Ject CD Box S3 cd lejátszó Gedeon Audio
január 18, 2022 By Gedeon Audio Off

Érkezik az új Pro-Ject CD Box S3 lejátszó

Bejelentették a Pro-Ject CD Box S3 CD lejátszó érkezését, ami a cirka 150 000 ft,-os árával és rugalmas csatlakozási lehetőségeivel kifejezetten sok felhasználót céloz. A mai világban főként az vesz elő CD-t, aki azt eredeti formában megvásárolta, nem csak az esetleges hangminőségbéli előnyökért, de az előadó támogatása céljából is. A régimódi, írott mp3 lemezek lejátszását így a CD Box S3 már nem is támogatja, erősen célozva az előző mondatban foglalt okokra, ami abszolút logikus is.

Pro-Ject CD Box S3 cd lejátszó Gedeon Audio

Belül egy 32 bit/ 384 kHz PCM5102 DAC chip dolgozik abban az esetben, ha az analóg RCA kimenetet szeretnénk használni, de a digitális koax magától értetődő előnyöket jelenthet. Komolyabb külső DAC, esetleg az erősítőnkbe integrált konverter esetén ezzel tudunk kísérletezni, így a rugalmasság adott mindenki számára.

Pro-Ject CD Box S3 cd lejátszó Gedeon Audio

A teljes ház alumíniumból készült, egészen modern és minimalista esztétikára formázva. A slot-in mechanika jobb oldalán látható az 1:1 arányú kijelző, ami az alapvető információkat mutatja majd. A tápellátás egy 9V-os külső tápegységgel lett megoldva, amiről túl sok infót egyelőre nem látok. Magától értetődő tartozék a távvezérlő is és két színben kérhető majd, feketében és ezüstben. Alapmérete baráti 206 x 55 x 153 mm.

Pro-Ject CD Box S3 cd lejátszó Gedeon Audio

Az egész ajánlat és megoldás nagyon szimpatikusnak tűnik, kíváncsian várom a kész terméket és igyekszem egy rövid beszámoló formájában bemutatni a hamarosan!

Forgalmazó – Audiocentrum.hu

audiocentrum.hu kuponkód gedeon