Gryphon Audio StandArt állvány gedeonaudio streamaudio
november 5, 2020 By Gedeon Audio Off

Gryphon Audio StandArt hifi állvány

A Gryphon Audio termékek mintha egy másik világból csöppentek volna ide, amit eddig hifi rack szempontjából nem követtek le tökéletesen, de a legújabb StandArt állvány széria ezt bepótolja. A jelenlegi termékekhez tökéletesen illő design különböző magasságokban és méretekben rendelhető, de még az erősítök is dedikált emelvényt kaptak Essence, EVO és Mephisto-ra méretezve. Minden polc három rétegből tevődik össze – a felső rész Kerrock, az alsó tömörített HMDF és egy koromfekete bitumen réteg fogja össze a kettőt.

Gryphon Audio StandArt állvány gedeonaudio streamaudio

A Kerrock egy sima felületű homogén anyag, amely 1/3 akrilgyantából és 2/3 természetes ásványokból áll össze. A használt bitumen elem sűrűsége energia elnyelés és csillapítás szempontjából nagyjából a háromszor ilyen vastag MDF rétegnek felel meg, ezért a hatékonyságának ellenére relatív vékony és kompakt marad maga a polcrendszer. Ezt a Gryphon Audio az érzékenyebb komponensek igényére tervezte, mint például lemezjátszók, CD játszók és csöves elektronikák. A mikro-rezonanciák kiiktatása a láncból kontrolláltabb élményt hoz, ami a Gryphon szerint egy kellőképpen finom rendszeren jól érezhető módon megjelenik.

Gryphon Audio StandArt állvány gedeonaudio streamaudio

Az alumínium lábak három különböző méretben kaphatóak (548, 800, 1124 mm) és mindegyik erre az igényre kevert, kemencében szárított homokszemcséket tartalmaz, mint csillapítás. Végül pedig a Gryphon Black Spike ST tüskék biztosítják az alátámasztást.

Gryphon Audio StandArt állvány gedeonaudio streamaudio

A Gryphon Audio termékek forgalmazója a StreamAudio, ahol már meg is hallgatható több termék és az állványok elérhetőségéről is itt tudhatsz meg többet.

StreamAudio.hu/Gryphon