Meze Audio 99 Classics Limited Edition Maple Silver fejhallgató gedeonaudio.hu
január 3, 2021 By gedeon Off

Limitált kiadású Meze Audio 99 Classic fejhallgató

A Meze Audio 99 Classics a 100 000 Ft,-os árfekvés egyik legtöbbet emlegetett fejhallgatója, már ha nem stúdió környezetről beszélünk, csak otthoni zenehallgatásról. Ahogy azt az órás világban megszoktuk, szeretnek a gyártók limitáltan elérhető, az eredetitől valamiben eltérő verziókat piacra dobni, ami az adott márka rajongóinak egy ínyencség lehet. Ez általában csak a külsőségekről szól, ahogy ennél a Meze Audio 99 Classics Limited Edition Maple Silver verziónál is.

Meze Audio 99 Classics Limited Edition Maple Silver fejhallgató gedeonaudio.hu

Az idén le nem esett hó mellé illett is volna a valódi juharfából készült fülkagyló kialakítás, fehér szintetikus bőr párna és ezüst cink/mangán váz. Minden egyes fa elem, a normál változatoknál is CNC maratás útján készül, majd kézzel csiszolják és polírozzák készre. Belbecs szempontjából teljes mértékben megegyezik a normál 99 Classics verzióval, viszont €20 (10 000 Ft,-) extrát kell fizetnünk a limitált színkombóért.

Meze Audio 99 Classics Limited Edition Maple Silver fejhallgató gedeonaudio.hu

A rövid hír írása közben még nem is feltételeztem, hogy ez kapható Magyarországon, viszont meglepetésemre érkezett belőle pár darab, tehát nem csak a gyártótól rendelhető közvetlenül. Az nem világos, hogy pontosan hány darab készült belőle, de mindenesetre jópofa, hogy a hifi világban is megjelennek ilyen ötletek szép lassan.

Forgalmazó – audiocentrum.hu/meze99limited

Gyártó – mezeaudio.com/99classicsLimited

audiocentrum.hu kuponkód gedeon