WAY Cables kábel gedeonaudio.hu allegroaudio
január 3, 2021 By gedeon Off

Way Cables az Allegro Audio-nál

A WAY Cables kábel manufaktúra termékei megérkeztek Magyarországra is az Allegro Audio képviseletében. A szerb gyártó egyedi koncepciója mögött a teljes mértékben kézzel gyártott gondoskodás áll, tehát minden alapja az, hogy a belgrádi székhelyükön fejlesztenek és építenek. Egy pár hangfalkábelt két szakember készít két teljes napon keresztül, ami magyarázat is arra, hogy miért érhető el limitáltan a cég kínálata.

WAY Cables kábel gedeonaudio.hu allegroaudio

A WAY kábelek egyik jellegzetessége már kívülről is látszik, hiszen egy egyedi fejlesztésű COT-WAY anyagban futnak a jelvezetők, ami egy külső pamutborítást kap. A nagy sűrűségű szőtt pamut belső konstrukció szigetelést és rezonancia minimalizálást eredményez, ami a gyártó elmondása szerint jóval hatékonyabb az iparágban megszokott metódusokkal szemben. Összesen 5 különböző UXD-WAY (Unique Xtreme Damping System) konstrukciót fejlesztettek ki, ami kábeltípusonként eltérő, hiszen mást igényel egy tápkábel, mint például egy hangfalkábel.

WAY Cables kábel gedeonaudio.hu allegroaudio

WAY Cables kábel gedeonaudio.hu allegroaudio

Több pamut által formált jelvezető konstrukciót és anyaghasználatot kevernek, hogy koherens élményt kapjon az adott rendszer, attól függetlenül, hogy milyen jelet kell eljuttatni A-ból B-be. Minden kábel egyedi szériaszámot kap, egy gyártói certifikációt és mindezt pamuttal kitömött fa dobozban szállítják.

A kábelekről megtudhatsz többet a gyártó weboldalán és az AllegroAudio-nál.

Forgalmazó – AllegroAudio.hu

Gyártó – https://waycables.com/