Keresés
Tidal Connect Naim Gedeon Audio
október 1, 2021 By Gedeon Audio Off

Megérkezett a TIDAL Connect a Naim eszközökre

A Naim Audio legújabb firmware frissítése (3.7) elérhetővé tette a TIDAL Connect opciót az Uniti Atom, Uniti Atom Headphone Edition, Uniti Star és Uniti Nova all-in-one eszközökön, valamint az ND5 XS2, NDX 2 és ND 55 hálózati lejátszókon.

Tidal Connect Naim Gedeon Audio
A TIDAL Connect segítségével kihasználhatjuk a TIDAL applikáció minden előnyét és Naim eszközünkre továbbíthatjuk a kiválasztott zenét. Természetesen a Naim Appban megtalálható TIDAL funkció továbbra is elérhető marad.

Tidal Connect Naim Gedeon Audio

Információink szerint hasonló frissítést kaphatnak a közeljövőben a Mu-so 2nd Generation vezeték nélküli hangfalcsalád tagjai is. A legújabb (3.7) firmware telepítése egyszerűen megoldható a Naim Appon keresztül.
Paul Neville, a Naim kutatási és fejlesztési igazgatója szerint „Nagyszerű dolog egyre több lehetőséget kínálni a Naim tulajdonosoknak a mostani ingyenes frissítéssel, ezek a fejlesztések a jövőben sem állnak meg.”

Tidal Connect Naim Gedeon Audio
A TIDAL Connect minden TIDAL előfizetőnek rendelkezésére áll, aki pedig most vásárol egy, a listában szereplő Naim komponenst, annak 90 napos próbaidőszak alatt van lehetősége kipróbálni a TIDAL streaming szolgáltatását.

Író – Nemes Gábor

Gedeon Studio Shop Kuponkód MONO5 Titan Audio Fyne Audio Hegel kupon