Titan Audio Eros elosztó Gedeon Audio
október 6, 2021 By gedeon Off

Megújul a Titan Audio Eros tápelosztó

A mai napon jelentette be az ír Titan Audio, hogy az Eros elosztót teljes mértékben átalakították és továbbfejlesztették, ezzel elhagyva az egyik jellegzetes anyaghasználatukat is. Az új Eros block már teljes mértékben rozsdamentes alumíniumból készül, ide értve a lábazatot is, aminek még a csavarjait is specifikus erősséggel hajtják be, hogy a rezonanciaszintet ezen a ponton is csillapítsák.

Titan Audio Eros elosztó Gedeon Audio

A szimmetrikusan hard wire huzalozású konstrukció mono kristály réz OCC jelvezetőket kapott, új, komolyabb minőségű aljzatokat és felfüggesztéseket. Az alumínium tokozás hátulján már földelő aljzatot is találunk, ami egyes rendszerek esetén megoldhatja az alapzaj problémákat. A talpazat egy réteg neoprém anyaggal érintkezik a talajjal, ami a vibrációkat és ebből fakadó zajszintet csillapítja. A magas láb is ugyanezen funkció mellett az EMI és RFI hatásokat csökkenti, de ez az előző modellnél is adott volt.

Titan Audio tápkábel és elosztó Gedeon Audio

Az elosztóról leszedték a kijelzőt és a bemeneti IEC szerencsére hátulra került az új változatnál, így kevésbé lesz borulékony, mint a régebbi. További újítás egy belső csillapító anyag használata az oldalfalakon. Az alumínium ház belső felét egy csillapító anyaggal borították, ami állítólag nagy mértékben javít a jelfolyam tisztaságán. Elég rendhagyó fejlesztésnek hangzik, de kíváncsian várom!

Hivatalos ára £750, ami 315 000 Ft,-nak felel meg nagyjából.