arcam st60 streamer gedeon
szeptember 12, 2020 By Gedeon Audio Off

Új Arcam ST60 streamer a láthatáron!

Az Arcam bejelentette az első teljes körű hálózatos lejátszóját, amiben így első ránézésre nem találok hibát, sőt, talán ez lesz a következő streamerem, ami váltja a Node 2i-t?

arcam st60 streamer gedeon

A funkciók között Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Spotify Connect, Roon, UPnP, Tidal, Qobuz, Deezer és Napster lesz található, ami jóformán lefedi a piacvezető szolgáltatások egészét. Az applikációs vezérlés az Arcam saját MusicLife felületén keresztül történik majd.

arcam st60 streamer gedeon

A DAC szekciónál egy ESS 9038K2M chip dolgozik 32bit/192kHz és MQA renderelésen, ha Tidal mester anyagokat szeretnék lejátszani. Külső digitális források jelét fogadja a koax és optikai (2-2 db) aljzatokon keresztül, tehát az említett DA konverzió streamelés nélkül is használható, amit analóg RCA és XLR kimeneteken vihetünk tovább az erősítőnkbe. Esetleges bővítés érdekében külső DAC is használható a streamelt jel után a koax és toslink optikai kimenetek segítségével.

arcam st60 streamer gedeon

A színes kijelző mutatja a hallgatott albumok borítóját és a tartozék távvezérlővel az alapvető funkciók is irányíthatóak. Ha ez mind nem lenne elég, akkor még integrálható is Control4 és Crestron automatizált rendszerekbe, okos otthonokba.

arcam st60 streamer gedeon

Ára £1199, tehát valahol 500 000 ft környékén mozog majd és várhatóan felsőbb kategóriás rendszerekhez lesz ideális. Kifejezetten izgatott vagyok, várom már a tesztelést a többi Arcam integrált erősítővel egyetemben!

Forgalmazó – https://www.hazimozistudio.hu/