Lumin P1 lejátszó Gedeon Audio
október 19, 2021 By Gedeon Audio Off

Új Lumin P1 hálózati lejátszó érkezik

A Lumin bejelentette legújabb P1 hálózati lejátszóját, amely sokoldalúságot, a cégtől elvárható felépítést és hangminőséget, valamint számtalan integrációs lehetőséget ígér.

Lumin P1 lejátszó Gedeon AudioA Lumin csak rövid idővel ezelőtt tört be a lejátszók piacára, mégis gyorsan elismerést vívott ki magának. Ha valaha is belenéztél valamelyik termékükbe, már tudod is, hogy miért. Kivételes tervezéssel és kivitelezéssel, valamint lenyűgöző részletességével, hangminőségével a Lumin gyorsan a kategória egyik mércéjévé válhat a nagyágyúk mellett.

Lumin P1 lejátszó Gedeon AudioLegújabb terméküket, a P1-est úgy tervezték, hogy az otthoni rendszerünk lelke legyen, mivel streamerként, DAC-ként, előerősítőként vagy akár mindháromként is használható. Még HDMI 2.0 bemeneteket és 4K jeltovábbítást is kapunk, ARC támogatással, tehát TV-s összeköttetést is megoldja, amennyiben az erősítőnkben nincs DAC.

audiocentrum.hu kuponkód gedeonTovábbi tulajdonságként megemlíthetjük a 9 különböző digitális és analóg bemeneteket, az USB digitális audio be- és kimenet támogatását egészen natív DSD512-ig, az XLR és RCA csatlakozókat, optikai és koax bemenetet, mely 192/24-ig támogatja a zenéket, valamint a Roon Ready támogatást. A készülék specifikációja is hangzatos: az új processzor natív DSD512 és PCM384 lejátszást biztosít, a kettős mono kialakítás maximalizálja a csatornák elválasztását a kettős ES9028PRO SABER DAC segítségével. Femto órajel, elkülönített dual toroid trafó tápellátás és izolált Fibre Network design, a csökkentett zajszintért.

Lumin P1 lejátszó Gedeon AudioEzzel együtt bemutatásra került egy új infra távirányító is, mely segítségével az összes fontos funkciót elérhetjük. A távirányítót Ausztriában gyártják, a P1-be épített vevőegység pedig kompatibilis univerzális távirányítókkal, okostelefonokkal, valamint automatizálási rendszerekkel is.

Lumin P1 lejátszó Gedeon Audio

A P1 sokoldalúságát mutatja, hogy különböző módokon használható: streamer, DAC és akár csak előerősítő is lehet.

A készüléket kb. 8.500 angol fontért kerül piacra.

Író – Nemes Gábor