Neat Acoustics ORKESTRA hangfal gedeonaudio.hu
november 20, 2020 By Gedeon Audio Off

Új Neat Acoustics ORKESTRA hangfalak

Az angol Neat Acoustics hangfal manufaktúra az EKSTRA és MINISTRA kompakt modellek után egy új példánnyal bővítette a szériát – ORKESTRA. Felül található a 75 mm-es ribbon magassugárzó és egy 170 mm-es mély-közép hangszóró. Ezen kívül még egy 170 mm-es kapott alul helyet, amely fölé a hangfaldobozon belül egy újabb példány került beépítésre, közvetlenül a másikat támogatva. A hangfal legfelső része egy zárt 2-utas hangfalként funkcionál, ami a magas és közép szekciót látja csak el.

Neat Acoustics ORKESTRA hangfal gedeonaudio.hu

Az alsó rész két külön mélysugárzóként funkcionál, amely legalsó elzárt része isobaric metódus útján csak a legalsóbb frekvenciákon dolgozik. A 2.5-utas hangfalat gyárilag single-wire terminálokkal szállítják, de igény esetén ingyen bi-wire opciót is kérhetünk. A keresztváltó abszolút minimalista elképzelés útján készült és point-to-point csatlakozással, hogy az integritása minél hatékonyabb legyen.

Neat Acoustics ORKESTRA hangfal gedeonaudio.hu

Tulajdonképpen egy külső borításba épített három szeparált sugárzót kapunk a Neat Acoustics ORKESTRA esetében. Ennek ellenére a gyártó egészen kompakt méreteken (103 x 22 x 24 cm) belül maradt, ami a teljes kínálaton át egy jellegzetesség. Angliában az átlag élettér jóval szűkebb, ezért is van hatalmas piaca a kompakt high-end termékeknek több országban is.

Hamarosan érkezik is pár Neat hangfal tesztelésre, reméljük nem okoznak csalódást!

Gyártó – http://neatacoustics.com/