Keresés
Node Hylixa Signature hangfal Gedeon Audio
október 2, 2021 By Gedeon Audio Off

UK Audio Show: Új Node Audio Hylixa Signature hangsugárzók

A Node-Audio változást kíván hozni az angol HiFi technológiában, ezt pedig azok tapasztalhatják meg elsőként, akik kilátogatnak a UK Audio Show-ra, és megnézik Hylixa Signature prototípusát.

Node Hylixa Signature hangfal Gedeon Audio

A Node-Audio új technológiákat és akusztikai design koncepciókat használ annak érdekében, hogy olyan úttörő termékeket készítsen, melyek megkérdőjelezik az audio és esztétikai normákat. A két brit ipari tervező, Ashley May és David Evans által tervezett termékek az élőzene valódi érzelmi erejét szeretnék elhozni az otthonunkba.

Node Hylixa Signature hangfal Gedeon Audio

2018-ban a Node-Audio bemutatta a Hylixat, az első spirális mélynyomóval szerelt hangsugárzót, mely gyártása a lézeralapú 3D nyomtatással volt lehetséges. Az eredmény kiemelkedő mélyhang és zenei képalkotás volt, melyet leginkább csavart belső kialakításának és áramvonalas külsőjének köszönhetett.

Node Hylixa Signature hangfal Gedeon Audio

Azóta a Node azon dolgozik, hogy tovább finomítsa hangfalai teljesítményét és esztétikai szépségét, ennek a munkának az eredménye az újonnan bejelentett Hylixa Signature, amit az UK Audio Show-n mutatnak be október 9-10 között, prototípus formájában.

Részletesebben – node-audio.com

Író – Nemes Gábor

Gedeon Studio Shop Kuponkód MONO5 Titan Audio Fyne Audio Hegel kupon