Wattson Audio Emerson streamer lejátszók

Svájc munkásságát már csak az óraipar miatt sem kell bemutatni, de ha csak az audio termékeket nézzük, akkor is rendkívüli a jelenlétük, főleg a felsőbb kategóriákban. A Wattson Audio is ugyanezen környezetből ered, hiszen a teljes kutatás, fejlesztés és gyártás is ott helyben, Svájcban történik. A fiatal márka két streamer megoldással debütált, az úgynevezett Emerson szériával, ami egy futóműt és egy DAC-os streamert tartalmaz jelenleg. A háttérben, csendben dolgoznak a további termékeiken is, amiről csak foszlány információkat osztottak meg velem is, de az biztos, hogy érkezik egy kompromisszum mentes tápegység a meglévő Emerson családhoz és jövőre pár nagyágyú lejátszóra is számíthatunk.

Jelentkezz be és hallgasd meg a Wattson Audio Emerson ANALOG, Emerson DIGITAL és Madison lejátszókat!

Wattson Audio Emerson ANALOG és DIGITAL streamer lejátszó Gedeon Audio

Wattson Audio Emerson DIGITAL és ANALOG

Az Emerson-t két felépítésben választhatjuk, ANALOG és DIGITAL. Ahogy a név is adja, az ANALOG változat kapott egy dedikált DAC-ot, tehát analóg RCA csatlakozókon hozhatjuk ki a streamelt zenét az erősítőnkhöz. A DIGITAL verzió digitális kimeneteket biztosít csak, koax és AES/EBU formájában, aminek hatalmas előnye, hogy egy felsőbb kategóriás DA konverterrel még komolyabb hangminőséget érhetünk el.

Wattson Audio Emerson ANALOG streamer lejátszó Gedeon Audio

Wattson Audio MADISON streamer/DAC

A Wattson Audio MADISON streamer/DAC a következő lépcsőfok a gyártó kínálatában, amely már dual mono felépítésben finomítja tovább ugyanazon, analógos karaktert és hangminőséget. Továbbá már balanced XLR kimenet és digitális koax, optikai bemenetek teszik rugalmasabbá a használatot a számtalan egyéb fejlesztésen kívül.

Wattson Audio Emerson ANALOG streamer lejátszó Gedeon Audio

Wattson Audio tesztek