Bang Olufsen Beogram 400c lemezjátszó
október 9, 2020 By Gedeon Audio Off

Bang & Olufsen ikonikus újrakiadás

Pár éve még én is vadászni szerettem volna egy klasszikus Beogram-mot, de több a macera vele, mint az öröm, szóval elengedtem a dolgot. Viszont a minap jelentette be a Bang & Olufsen, hogy újradolgozva kiadják a Beogram 4000c Limitált kiadású lemezjátszót!

Bang Olufsen Beogram 400c lemezjátszó

A Beogram 4000c nem egy teljesen új termék, hanem 95 eredeti 1970-es példányt újítanak fel, hogy Jacob Jensen eredeti terve megmaradjon, de korszerűsített belbeccsel. A teljes gyári felújítás Dániában történik, a B&O főhadiszállásán. A lejátszó kapott egy RIAA phono előerősítőt, külső polírozást, az alumínium elemeket felfrissítették, új plexit kapott és egy kézzel esztergált tömör tölgy keret veszi körbe.

Bang Olufsen Beogram 400c lemezjátszó

Az automata elektronikus hangkar egy új szedőt is kap természetesen, amiről információt egyelőre nem látok. A limitált, 95 példányszámban felújított Beogram 4000C Recreated Limited Edition lemezjátszók Október 19-től lesznek rendelhetőek és €10,000 lesz az ára. Mindegyik számozott és tömör tölgy dobozban szállítják. Rendelek is hármat!

A termék – https://www.bang-olufsen.com/en/speakers/beogram-4000c

Bang Olufsen Beogram 400c lemezjátszó

audiocentrum.hu kuponkód gedeon