Isotek evo5 titan tápszűrő gedeon audio
november 3, 2021 By Gedeon Audio Off

Bemutatkozik az IsoTek V5 Titan

A V5 Titan egy dedikált nagy teljesítményű tisztítórendszer, amely három független áramtisztító hálózatot kínál egyetlen házban: két kimenetet a nagy teljesítményű erősítéshez és egy harmadikat egy aktív mélynyomóhoz. Ezek több független áramtisztító hálózatot használnak, amelyek drámaian csökkentik a differenciális módusú hálózati zaj keresztszennyeződését a kimeneti aljzatok között.

IsoTek Evo5 titan tápszűrő Gedeon Audio

audiocentrum.hu kuponkód gedeon

Az elődöt, az EVO3 Titant eredetileg a müncheni HIGH END Show-n mutatta be a cég 2014 májusában, hivatalosan 2014 végén dobták piacra. Az EVO3 Titan hamar etalon lett, ehhez hasonlították a többi gyártó hasonló tápszűrő készülékeit. Kitűnő képessége, mely a nagy teljesítményű erősítők javításában rejlik, hamar népszerűvé tették a piacon.

IsoTek Evo5 titan tápszűrő Gedeon Audio

Az új modell megtartotta 16 A-es RCBO megszakító rendszerét, amely legalább 1000-szer nagyobb érintkezési felületet kínál, mint egy szabványos biztosíték. A V5 Titan PCB topológiáját is jelentősen továbbfejlesztették: a PCB rézterhelése több mint 50%-kal nőtt az áramerősség javítása és az ellenállás csökkentése érdekében. Az új áramkör kétszeres ellenállást kínál 80%-os áramnövekedéssel.

IsoTek Evo5 titan tápszűrő Gedeon Audio

A tervezés során drámaian továbbfejlesztett DCR-t (Direct Current Resistance) alkalmaztak; az IsoTek célja az egyenáramú ellenállás csökkentése, ami a teljesítményt közelebb hozza az ideális nulla ohmhoz.

A fejlesztések eredményeként a V5 Titan abszolút teljesítményt és korlátlan áramleadást biztosít az energiavállalati és a szabályozási határokon belül. A szekvenciális védelmi áramkörét megnövelték, így immár 153 000 A azonnali és 75 000 A folyamatos védelmet kínál; ez a legerősebb túlfeszültség-védelmi rendszer, amelyet az IsoTek kínál ezen az áron.

Isotek evo5 titan tápszűrő gedeon audio

A ház hátsó részén található új „System Link” funkció lehetővé teszi több IsoTek eszköz csatlakoztatását a jobb teljesítmény érdekében, mivel minden eszköz így egyetlen fali aljzatból kapja az áramot.

Író – Nemes Gábor