Lindemann Network II és Bridge II streamer újdonság Gedeon Audio
május 5, 2021 By gedeon Off

Érkezik a Lindemann Network II és Bridge II

Az AKM chip gyár leégésének következménye várható volt, egyesek szerint mire hiány alakul ki a DAC-okból, addigra újjáépül a gyár, de sajnos a piac nem ennek megfelelően változik egyelőre. Többek között a Lindemann is reagált az eseményekre és megragadva az alkalmat hamarosan üdvözölhetjük az új Network II és Bridge II modelleket.

Lindemann Network II és Bridge II streamer újdonság Gedeon Audio

Az új Lindemann Network II immáron ESS SABRE 9038Q2M DAC chipet kapott, egy új femto clock órajel generátorral, ami a korábbi változatnál is alacsonyabb fázis zajjal és jitterrel dolgozik. Nagy változás az analóg hangerőszabályzás, tehát közvetlen végfok elé is köthető, jelminőség romlás nélkül. A fejhallgató erősítő része kapcsolható, szeparáltan kezelhető a hangereje és az applikációból már 7 különböző szűrőből választhatunk, plusz a front oldali led állapotjelző fényerejét is állíthatjuk.

A Lindemann Bridge II is átesett a frissítésen, de túl részletes információkat még nem publikáltak a variált kimeneti sample rate skálázáson kívül. Az első példányok a hónap végén érkeznek az országba.

Forgalmazó – StreamAudio

Eredeti Lindemann hír