Audia Flight FLS 9 sztereó erősítő gedeonaudio.hu
október 27, 2020 By Gedeon Audio Off

Érkezik az új Audia Flight FLS 9 erősítő

Az Audia Flight FLS 3 erősítő tesztnél említettem, hogy úton van az FLS 10 alá pozícionált integrált, ami az eddigi űrt tölti be. Az Audia Flight FLS 9 high-end moduláris integrált erősítő novemberben érkezik meg a StreamAudio kínálatába és van egy érzésem, hogy nem kell majd noszogatni a hifistákat, hogy elmenjenek egy demózásra, ha ezen árfekvésben keresik az életre szóló elektronikát.

Audia Flight FLS 9 sztereó erősítő gedeonaudio.hu

Az Audia Flight tudás és fejlesztés legjavát megkapja az új FLS 9, ami az FLS 4 végfok és FLS 1 előfok alapjaira építkezik, Strumento gyökerekkel. Ez utóbbinál természetesen egy fokkal “kevesebb” teljesítményt kapunk, de a 12 végtranzisztora az 1000VA trafóból és 120 000uF kapacitással szűrt tápegységből 150 Watt RMS kimenőre képes 8 ohm esetén, de akár 2 ohmos sugárzó is köthető rá.

Audia Flight FLS 9 sztereó erősítő gedeonaudio.hu

A szeparált tápellátás kiemelkedően alacsony zajt és tisztaságot eredményez, ahogy azt már az FLS 3 kis tesónál hallhattuk. A moduláris kialakítás lehetővé teszi, hogy igény esetén fejlesszük különböző bemenetekkel az erősítőt, ami lehet MM/MC phono előfok vagy DAC is akár. Ez utóbbi akár 32 bit / 768 kHz /  DSD 5.6 jeleket is fogad, dedikáltan a digitális felhasználóknak.

Audia Flight FLS 9 sztereó erősítő gedeonaudio.hu

A teljes ház szálcsiszolt alumínium, ide értve a távvezérlőt is és a kijelző ipari standard OLED.

Ára 2 150 000 Ft,-

Forgalmazó – StreamAudio.hu

A gyártó – Audia Flight FLS 9