Pro-Ject Phono Box DS3 phono előerősítő Gedeon Audio
április 15, 2022 By Gedeon Audio Off

Három új szépség a Pro-Ject-től!

A Pro-Ject nem sokat unatkozhat mostanában, hiszen egyre csak jönnek és jönnek az újdonságokról szóló hírek. A mai nappal publikus három új termékük, az X8 lemezjátszó, a Phono Box S3 és a Phono Box DS3 phono előerősítő.

Pro-Ject X8 lemezjátszó Gedeon Audio

A Pro-Ject X8 lemezjátszó a felsőbb kategóriát célozza már súly alapján is, hiszen nagyjából 15 kg-t nyom. Szíjhajtás, 5.1 kg-s csillapított alumínium tányér, fordított csapágy design kerámiából, állítható alumínium talpak (TPE csillapítással), elektronikus sebességváltás, 9CC Evolution szénszálas hangkar, semi-balanced és true balanced phono csatlakozás. Opcionálisan kérhető hozzá a gyárilag szerelt Ortofon Quintet Blue hangszedő, amivel már 2299€ a listaár, nélküle pedig 1999€.

Pro-Ject X8 lemezjátszó Gedeon Audio

Kategóriához illően két Phono előfokot is piacra dobtak, két külön lépcsőfokot képviselve. A Pro-Ject Phono Box S3 egy balanced phono előfok, 5 pines mini XLR bemenettel, balanced XLR és unbalanced RCA kimenetekkel, dual mono kialakítással. 399€-s áron nagyon izgalmasnak tűnik!

Ugyanezen koncepció nagyobb változata a Pro-Ject Phono Box DS3, dupla XLR (5pin, dual mono balanced XLR), teljes szimmetrikus és passzív RIAA korrekcióval. Masszív alumínium ház, extrém alacsony zajszint és torzítás, külső tápegység, MM/MC, dual mono design. Extra poén, hogy mágneses rögzítésű fa oldallapokat is lehet hozzá venni opcionálisan. Ár 599€.

Pro-Ject Phono Box DS3 phono előerősítő Gedeon Audioaudiocentrum.hu kuponkód gedeon