Keresés
Gedeon Audio Karácsonyi Ajándék
december 11, 2021 By Gedeon Audio Off

Karácsonyi Ajándék Tippek HiFistáknak!

Minden év ezen időszakánál megjelennek a barátok, barátnők, feleségek, férjek, szülők és gyerekek, akik szeretteiknek szeretnének valamilyen témához illő ajándékot venni. Alapból erősen ajánlani szoktam, hogy ne vegyenek nagyobb tételeket, mert ennek az egész hobbinak a része a kísérletezés, vadászás és tesztelgetés. Ha ezt elvesszük a hifistától egy ajándékkal, legyen az jó vagy rossz választás, az sajnos kellemetlenül is elsülhet. Viszont van egy jó hírem, az alábbi termékek a lehető legneutrálisabbak és illeszthetőek egészen rugalmasan, illetve többsége kapóra jöhet ez bármikor a jövőben az ajándékozottnak. Szóval íme pár tipp, mint karácsonyi ajándék hobbistáknak:

Gedeon Studio Shop Kuponkód MONO5 Titan Audio Fyne Audio Hegel kupon

VUUV lemezjátszó kiegészítők

A kézzel készült, tömör diófából esztergált lemezjátszó kiegészítők Köpf Jenő és Lébényi Anna közös alkotásai, amik szerencsére sokkal kevésbé néznek ki hardcore hifis terméknek, mint amennyire igényes lakberendezési tárgynak. Három kiegészítő közül választhatunk az ajándékozottnak, vagy akár teljes szettben is gondolkozhatunk, hiszen van egy lemeztartó gömb, lemezleszorító súly és lemeztisztító kefe. Bármilyen szintet is képvisel a hifistánk, legalább a lemeztartó gömbbel egy hibátlan ajándékot találtunk számára, a többi kapcsán pedig nyugodtan kérj tanácsot emailben!

VUUV lemezjátszó tisztító kefe és lemeztartó Gedeon Audio

VIABLUE rezgéscsillapítók és kiegészítők

A német VIABLUE számtalan terméket dobott már piacra, amit el tudok képzelni ajándéknak, viszont a legbiztonságosabb messze a rezgéscsillapító alátét kínálata. Árfekvés, kategória és funkció függvényében érdemes választani az Absorber, UFO, tüskealátét és akár hangfaltüskék közül. Ha azt látod, hogy a hifistának a hangfala (vagy lemezjátszója) alatt semmi sincs, csak csupaszon le van rakva valamely bútorra, szekrényre, polca, akkor bátran vehetsz neki egy rezgéscsillapító alátétet (Absorber M, Absorber XL, UFO).

VIABLUE kiegészítők Gedeon Audio

Ha az álló hangfalak tüskén állnak a padlón és azok alatt és a padló között nincs semmi, akkor oda praktikus egy VIABLUE HS Disc tüskealátétet venni, hiszen egyrészt megvédi a padlót, parkettát, másrészt további rezonanciát csillapíthat egyes esetekben.

viablue absorber rezgéscsillapító alátét teszt gedeonaudio.hu
audiocentrum.hu kuponkód gedeon