KEF LS60 Wireless Lotus hangfal gedeon audio
augusztus 2, 2023 By Gedeon Audio Off

KEF LS60 Wireless hangfal British Racing Green színben!

Az angol hangsugárzó specialista KEF bejelentette az LS60 Wireless Lotus kiadását, ami Lotus rajongóknak és autóverseny mániásoknak egyaránt örömhír!

Gedeon Studio Shop Kuponkód MONO5 Titan Audio Fyne Audio Hegel kupon

Hivatalosan KEF LS60 Wireless Lotus Edition néven debütált az egyedi megjelenésű aktív hangfal, mely a KEF és Lotus közötti együttműködést koronázza meg. Előlapján dekoratív Lotus felirat látható, de ikonikus Britis Racing Green színe önmagában is tisztelgés az autóversenyzés világa felé. Eleinte a Lotus Emira, majd Lotus Eletre „Hiper-SUV” sportkocsik kaptak KEF hangrendszert, így kezdődött el a kooperáció. Ebben a korábbi blogposztban volt róla szó, hogy micsoda pontosan az LS60 Wireless. Az alapkiadás is kuriózum, mivel a gyártó 60. születésnapján látott napvilágot és ez az első hálózati „okos” funkciókat kínáló, álló kivitelű hangfaluk.

KEF LS60 Wireless Lotus hangfal gedeon audio

Különlegessége többek között, hogy kompakt küllemét meghazudtoló hangzást nyújt. 12. generációs Uni-Q koncentrikus hangszórót és egymással ellentétes irányba fordított, 4 db Uni-Core mélysugárzót tartalmaz. Ezek mind a KEF saját fejlesztései épp úgy, mint a MAT technológia, amely a hangszórók mögötti, hangminőségre káros hanghullámokat hivatott elnyelni.

KEF LS60 Wireless Lotus hangfal gedeon audio

Mindezt a KEF mérnökei által tökéletesített W2 vezetéknélküli keretrendszer teszi teljessé. Utóbbi használatával kábelmentes kapcsolatot képes fenntartani egymással a jobb és bal hangsugárzó. Akár vezetéknélküli jelfogadásra is alkalmasak külső forrástól, de számos hagyományos (kábeles) bemenet közül szintén lehet választani. Vezérlés a KEF Connect alkalmazáson keresztül lehetséges, mely magas felbontású zene és podcast lejátszásra egyaránt alkalmas. A hangrendszer gond nélkül illeszthető közvetlenül lemezjátszóhoz, játékkonzolhoz vagy tévéhez.

KEF LS60 Wireless Lotus hangfal gedeon audio

Az első legyártott darabok már megtekinthetők a londoni Piccadily-n lévő Lotus centrumban. A szett ára 1 000 euróval több, mint az alapváltozaté. Ha modern high end aktív hangfalat keresel álló formátumban, akkor jelentkezz be egy demóra és saját füleddel is kipróbálhatod a stúdióban, hogy mire képes az LS60 Wireless!