KEF LS60 Wireless hangfal Gedeon
május 12, 2022 By Gedeon Audio Off

Új KEF LS60 Wireless hangfal

Hivatalosan is bejelentették az új KEF L60 Wireless hangfal rendszert, amely a korábbi LS50 és Blade technológiáin alapul, de továbbfejlesztve immáron álló verzióban!

Az aktív vezeték nélküli rendszer jóformán minden streamer funckiót megkapott, mint például Spotify Connect, Tidal Connect, Google Chromecast, MQA, Apple Music, Qobuz, Deezer, Roon Ready, Bluetooth kapcsolat és AirPlay 2. Hátul HDMI, koax, optikai, 1 pár vonalszintű RCA, ethernet aljzat található, plusz egy előerősített mélysugárzó kimenet.

KEF LS60 Wireless hangfal Gedeon

A két sugárzó vezeték nélkül és vezetékesen is összeköthető egymással, így változik valamelyest a támogatott felbontás 24 bit/96 kHz és 24 bit/196 kHz között. A flagship Blade szériából átemelt technológiákat használták fel több ponton is, ami a Single Apparent Driver névre hallgat. Front oldalon point source UNI-Q közép és magassugárzó, mögötte pedig két oldalra néz 2-2 db mély hangszóró. Uni-Core, egymáshoz rögzített mágnes, amely nem csak helytakarékos, de a vibrációkat is erősen semlegesítik a masszív kialakítással. Bent megtalálható a Metamaterial csillapító technológia is, amely a gyártó elmondása szerint drasztikusan csökkenti a visszaverődéseket. A KEF LS60 Wireless hangfal a Class AB és Class D erősítést kombinálja, mindössze 1400 watt teljesítmény formájában.

A 13 cm széles LS60 Wireless hangfal talprendszerét úgy alakították ki, hogy levegőáramlást hozzon létre belül, ezzel hűtve folyamatosan az elektronikát. Ára €6,599 és három színben lesz kapható – kék, szürke és fehér.

Részletek – KEF.com/LS60Wireless

Gedeon Studio Shop Kuponkód MONO5 Titan Audio Fyne Audio Hegel kupon