tidal connect gedeon
október 20, 2020 By Gedeon Audio Off

Megérkezett a Tidal Connect!

Hatalmas hír, hogy az Október 20-án érkező software frissítéssel az előre szelektált márkák megkapják a Tidal Connect funkcionalitást, ami a Spotify Connect mintáján alapszik. Tehát elbúcsúzhatunk szép lassan a streamerek saját applikációs felületétől és használhatjuk közvetlen a Tidal felülelét, ha úgy szeretnénk. Kezdésképpen a BluOS alapú hálózatos eszközökkel érhető el, ami NAD, Bluesound, DALI és Monitor Audio termékeket érint. A minőség nem változik, változatlanul veszteségmentes.

tidal connect gedeon

A működési elv jóformán pontosan ugyanaz, mint amit Spotify appnál látunk, tehát a bal alsó sarokban rábökünk a kis hangszóró ikonra (számítógép esetén jobb alul), majd kiválasztjuk az eszközünket és már szól is a zene. Ha alapból nem dobja fel, hogy van mit frissíteni, akkor a BluOS applikáció bal felső három csíkjára bökj, majd lent a Súgó menün belül a Frissítés gombra kell kattintani. Ezt követően felajánlja az új softwaret, aminek az installálását követően működni is fog az új funkció.

tidal connect gedeon

MQA és Dolby Atmos zenék esetén a támogatás változatlan, tehát minden ezzel kompatibilis lejátszó/DAC/erősítő fogadja és feldolgozza a jeleket.

A terméktámogatás tovább bővül a napokban, aminek a része a Lyngdorf, KEF és Cambridge Audio is.

tidal connect hír

Bővebben – Tidal.com/connect

audiocentrum.hu kuponkód gedeon