Keresés
JBL Synthesis L82 Classic Black Edition hangfal Gedeon Audio
június 27, 2023 By Gedeon Audio Off

Megjött! JBL Synthesis L82 Classic Black Edition hangfal

A JBL Synthesis Classic hangfalcsalád nem úgy látszik, hogy mostanában fog elfáradni, ugyanis sorra kerülnek piacra az újabb verziók és modellek. Az L100 Classic akkora siker volt, hogy gyorsan követte az L82, L52, L100 75. kiadás, majd most egy teljesen megújult Black Edition széria látott napvilágot!

JBL Synthesis L82 Classic Black Edition hangfal Gedeon Audio

A Black Edition szériában jelenleg a JBL Synthesis L100 Classic Black Edition és L82 Classic Black Edition hangfalak találhatóak meg. A furnért és fekete fóliát helyettesítették zongoralakk fekete fényezéssel, frissített keresztváltóval,  frissített hangszórókészlettel és immáron bi-amp fogadására alkalmas csatlakozó terminállal. Az ígért változások a limitált szériás 75. évfordulós L100 modellre hajaznak, viszont azon túl is kaptak további finomításokat a dobozok az említett pontokon.

Az első L82 Classic Black Edition meg is érkezett a minap, kicsomagoltam és bőszen járatom. A fényezés makulátlan, de még egy minimális fénytörést sem látni rajta, szóval le a kalappal a kivitel minőségét tekintve.

Hangra nehéz még mit mondani, mert köztudott, hogy ennek a konstrukciónak korábban is kellett a járatás és már 1 nap távlatában is érezni, hogy javul. Viszont az elmúlt pár óra hallgatás alapján nagyon biztató az eredmény. Beton feszes basszusok, kellemes és nem tolakodó közepek és nyitott, izgalmas magasak jellemzik egyelőre, ami erősen hozza a széria karakterét, de talán kihegyezettebb stílusban, mint a korábbi verzió. Teljes beszámoló hamarosan!

Gedeon Studio Shop Kuponkód MONO5 Titan Audio Fyne Audio Hegel kupon