Keresés
Pro-Ject Metallica lemezjátszó Gedeon Audio
május 31, 2022 By Gedeon Audio Off

Pro-Ject újdonságok

A 2022-es High-End show elég intenzívre sikerül újdonságok bejelentése kapcsán, ugyanis a kényszerszünet alatt felgyűltek a gyártóknál a bejelenteni való „nagyvadak”. Egyik vicces ellentmondás, hogy a mai napig „szupertitkos” sajtóanyagként kellett kezelni a Pro-Ject Metallica lemezjátszóját, tehát elvileg nem is oszthattam volna meg a mai napig erről semmi infót, annak ellenére, hogy ezt a komplett világ megtette már a kiállítást követően.

audiocentrum.hu kuponkód gedeon

Pro-Ject Metallica lemezjátszó Gedeon Audio

A Pro-Ject Metallica Limited Edition lemezjátszó, ahogy a nevéből kiderül, limitált példányszámban készül majd. Az, hogy ez pontosan hány darabot jelent nem tudni, illetve nem találtam erre utaló pontos számot. Előre szerelt Ortofon Pick It S2 hangszedő, SME headshell, S alakú alumínium hangkar, állítható tracking force és anti-skating, MDF test, tükör polírozott alumínium felső elemmel, üveg tányér és alumínium alátámasztás, állítható fém lábak, elektronikus sebességváltás, szíjhajtás. Listaára (elvileg) 1500 euro környékén lesz.

Pro-Ject Maia S3 erősítő Gedeon Audio

A másik friss bejelentés a Pro-Ject MaiA S3 erősítő, amely új alumínium házat kapott és Bluetooth 5.0 aptX HD funkciót az elődökhöz képest.  2 x 40 watt, ‘dual mono’ elképzelések alapján építve (széttárt kar, kérdő tekintet emoji), Cirrus Logic CS4344 DAC chip, analóg és digitális bemenetek. Szuper-kompakt szett építésénél nagyon jó opció lehet, kíváncsian várom, hogy milyen karakter és kvalitás lesz az új MaiA!

Pro-Ject Maia S3 erősítő Gedeon Audio

Forgalmazó – Audiocentrum.hu