Gedeonaudio zeneajánló
október 23, 2020 By Gedeon Audio Off

Top 3 Tesztzene 2.

A Top 3 Tesztzene ajánló következő kiválasztottjait az utóbbi hónapban ismertem meg és részben már megtalálhatóak a Gyémánt Tidal Paylistben. A stílusok változóak és kötetlenek lesznek a jövőben is, hogy minél többen találjanak maguknak legalább egy olyan előadót, ami sok örömet okozhat hosszútávon.

Aukai – Distracted by Clouds

Markus Sieber zeneszerző Aukai néven készít instrumentális ambient anyagokat, amik önmagukon kívül filmes és vizuális művészeti környezetben működnek a legjobban. A Branches of sun album több stílust is megmutat, de a fő húzóerő a ronroco nevű húros argentin hangszer. A felvétel gyönyörűen szól, tér és textúrák finomságára tökéletes tesztzene a szórakozáson túl.

Agnes Obel – Camera’s Rolling

Agnes Obel lágyan szállós zenéibe könnyű beleszeretni és pont ezért nehéz is volt egy számot kiválasztani tőle, ami a legjobban átadja, hogy mit is képvisel. A Myopia lemez Master formátumban is elérhető Tidal-on és erről az első számot javaslom indulásképpen, azelőtt 4:44 perccel, hogy folytatod a 2. számtól a teljes album hallgatását.

Gidge – Fell in Love

Gidge lemezeit lassan 2 éve nyüstölöm a skandináv hangulata miatt. Könnyű és levegős techno, house alapokra építkezik a svéd páros, modifikált vokálokkal és természeti zajokkal. Hamarosan érkezik az új albumuk és az extra benne, hogy mindent vinyl-re is nyomnak. Rossz hírem viszont, hogy az utolsó teljes diszkográfiát megrendeltem már, de remélhetőleg kap egy újabb kört a jövőben.

audiocentrum.hu kuponkód gedeon