július 20, 2020 By Gedeon Audio Off

Új Audio Solutions hangsugárzók!

A litván Audio Solutions egy új sorozatot hozott piacra, az OVERTURE III-at. Kezdésképpen két álló sugárzóval indítanak, majd bővülni fog két állványossal és természetesen egy centersugárzóval.

Az OVERTURE III széria a Figaro alá helyezhető, így egy fokkal szerényebb árazást is kapott. Ennek ellenére a “doboz a dobozban” konstrukció már itt is adott, amely a rezgéseket minimalizálja. A jellegzetes táncoló doboz effektus itt sem lesz tapasztalható, de ezt majd személyesen kiderítjük.

A széria a híres SB Acoustictól kölcsönzi a mélyközép sugárzókat, míg a magassugárzó a SEAS-től ered. Az Audio Solutions OVERTURE 304F és 305F is 3-utas design, kettő mély és egy középsugárzóval. A dóm magas a magasságából adódóan a középsugárzó alá lett elhelyezve, egy lágyan ívelt tölcsérbe.

Maga a design minimalista, egyszerű és ebből fakadóan nem szezonális, tehát az idő elteltével sem lesz kirívó vagy elavult. A talpak adnak egy kis futurisztikus érzetet az összképnek, amit az Audio Solutionstól már megszokhattunk.

Személy szerint nagyon kiváncsi vagyok az állványos példányokra, mert ha jól sikerül az árazás, akkor a Figaro B alatti szegmensben is uralkodhat a gyártó.

A termékekről bővebben a forgalmazónál – https://streamaudio.hu/