Keresés
Fyne Audio F501SP hangfal Gedeon
október 17, 2020 By Gedeon Audio Off

Új Fyne Audio F501SP hangfal a láthatáron

A Fyne Audio csapatánál a sajtóidőzítést nem biztos, hogy túl specifikusan határozták meg, mivel a What HiFi tesztje debütálta a Fyne Audio F501SP hangfalakat, aminek a receptje hasonló, mint amit az F502SP esetében láttunk.

Fyne Audio F501SP hangfal Gedeon

Az SP modellek egyfajta tuningot és továbbfejlesztés jelentenek, amely hangfaldoboz szempontjából mutatja a legnagyobb hasonlóságot, mivel az alap forma és méret megegyező. Nagyobb sűrűségű MDF-ből építik, a belső merevítések és csillapítások fejlesztve, illetve cserélve lettek. A nagyobb F700 családból öröklődött az ott látható IsoFlare hangszóró készlet, ami értelemszerűen igényel is egy teljesen új keresztváltót. A talp és lakkozás ugyancsak további upgradet kapott, ami határozottan elkülöníti az eddigi F501 sugárzóktól. A korábbi MDF és műanyag elemeket cserélték alumínium öntvényre, ami a továbbfejlesztett terelő kúpot is magába foglalja. Az eredmény már látványra is komolyabb, alig várom, hogy élőben lássam!

Fyne Audio F501SP hangfal Gedeon

Mindezeken túl a legnagyobb (oké, nem mindenkinek) selling point az, hogy a Fyne Audio SP hangfalakat a skóciai gyárban készülnek.

Fyne Audio F501SP hangfal Gedeon

A gyártó weboldala – https://www.fyneaudio.com/

Forgalmazó – https://audiocentrum.hu/

Vélhető ára nagyjából – £2799 / $3999

audiocentrum.hu kuponkód gedeon