szeptember 1, 2020 By Gedeon Audio Off

Új Spotify Duo csomag

A Spotify egy új lehetőséget kínál az egy háztartásban élőknek, amely neve Spotify Duo lett. Az előnyök nem fogják megváltoztatni senki életét, csak egy kis plusz jópofaságot adnak, mint például a Duo Mix, ami a kettő felhasználó által hallgatott zenékből összeállított playlist.

Két kritériumnak kell megfelelni, hogy a Duo csomagra cserélhessük a jelenlegit. Mindegyik személynek saját, egyéni Premium fiókkal kell rendelkeznie és egy háztartásban kell élniük. Ez utóbbit a Duo csomag regisztrálásánál ellenőrzik, ahol meg kell adnia mindkét felhasználónak a lakcímet. Feltételezem ezt valamilyen módon ellenőrzik majd a WiFi kapcsolatok alapján, de erről még nem találtam pontos infót.

A csomag fő előnye az ár, ami 6.49 euro összesen, tehát nagyjából 2300 ft. A profilok változatlanul teljesen szeparáltan működnek, ahogy egy normál Premium előfizetés, szóval csak kevesebbet kell fizetnetek, mint eddig.

A Duo Mix a regisztrálás után azonnal létrejött, ahol egyelőre csak az általam (gondolom) sokat hallgatott zenék kerültek be, összesen 50 szám. Idővel ezek frissülnek a másik személy zenéivel, stílusaival, ami esetünkben valahol a vonatbaleset és atomrobbanás jellegű harmónia közé tehető majd.

bővebben – https://www.spotify.com/hu/duo