JBL Synthesis 4305P aktív hangfal Gedeon Audio
augusztus 26, 2022 By Gedeon Audio Off

Újdonság a JBL Synthesistől – JBL 4305P aktív hangfal

Hallottál már a “prosumer” kifejezésről? A JBL Synthesis 4305P aktív hangfal hibátlan példa erre, hiszen egyszerre “pro” és “consumer” is funkciók és technológiai megoldások szerint. Ahogy az elején is látható, magát a hangfalat, annak kialakítását, hangszórókészletét studio monitor felhasználásra tervezték eredetileg, viszont kapott a rendszer egy teljes körű streamer és DAC részleget is.

JBL Synthesis 4305P aktív hangfal Gedeon Audio

A 2-utas rendszer hangszórókészlete egy JBL 2410H-2 25 mm-es kompressziós magas jellegzetes HDI tölcsérrel és egy 130 mm-es JBL JW130P préselt papír mély-közép. Dupla front reflexes doboz, 300 wattos elektronika, 192 kHz/24 bit-es DAC. Google Chromecast, Apple AirPlay 2, Spotify és Bluetooth kapcsolat. Tartozék távvezérlőről minden funkciója kezelhető kényelmesen, illetve stream esetén telefonról, tabletről vagy számítógépről értelemszerűen irányítható.

JBL Synthesis 4305P aktív hangfal Gedeon Audio

Hátlapon USB-B, optikai, 3.5 mm jack, analóg XLR/6.3 mm jack, ethernet és USB-A aljzat. Köthető rá aktív mélysugárzó is, plusz állítható annak kimeneti jele 0 és -3 dB között. A két sugárzót egy tartozék ethernet kábellel csatlakoztatjuk egymáshoz és mindkettőt külön tápkábellel kötjük a hálózatra.

JBL Synthesis 4305P aktív hangfal Gedeon Audio

Az első hazai példány már nálam van és nyüstölöm, hamarosan pedig érkezem egy beszámolóval!