Lyngdorf SDA-2400 végfok Gedeon Audio
augusztus 31, 2022 By Gedeon Audio Off

Új Lyngdorf termék érkezett

Végre megérkezett a Lyngdorf SDA-2400 végerősítő, amit kifejezetten a TDAI-1120-hoz szereztem, mert a legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy milyen mértékben is tuningolható a kompakt erősítő hangja. Nos, az én állam már kellőképpen leesett, a háttérben a beszámoló cikk el is készült időközben és hamarosan az ehhez tartozó videót is felveszem!

Lyngdorf SDA-2400 végfok Gedeon Audio

A Lyngdorf SDA-2400 végfok a dán gyártóhoz méltóan saját fejlesztésű és egyedi D osztályos kialakítással dolgozik, 2 x 400 watt (4 ohm) kimenő teljesítményre képes és 4 bemenet is rendelkezésünkre áll. Balanced XLR, RCA, optikai és koax, szóval különféle helyzetekben és felhasználásokban megállja a helyét, legyen az házimozi rendszer vagy klasszikus hifi szett.

Lyngdorf SDA-2400 végfok Gedeon Audio

Nem titok, hogy a hangja brutálisan teli találat számomra, ezért is került fel azonnal a weboldalra és fixen tartani is fogom ezt mostantól, mert nagyon érdekes kombinációkat lehet összehozni vele, nem csak a TDAI-1120 után, de jóformán “bármely” hangerőszabályzós streamer/DAC társaságában. Teljes beszámoló hamarosan!

Gedeon Studio Shop Kuponkód MONO5 Titan Audio Fyne Audio Hegel kupon