GedeonAudio Revel 228be hangfal
szeptember 30, 2020 By Gedeon Audio Off

Napló: Újdonságok és a mai tesztelés

Egy ideje agyalok rajta, hogy hol és milyen formában tudnám megosztani az újdonságokat és éppen tesztelés alatt lévő termékeket. Instagrammot nem szeretném ezzel elárasztani, napi egy videó túl sok munka lenne a youtube csatornára és a facebook csoportot sem szeretném bombázni napi 2-3 fotóval, ha éppen több dolog is történt. Szóval erre hoztam létre a GedeonAudio Naplót, ahol pár naponta felkerül egy rövid képes beszámoló, hogy éppen mit tesztelek vagy kinél, hol jártam demózni. Ez egyfajta AV napló, azok számára, akik szívesen néznek fel az oldalra 1-2 naponta, hogy egy újabb adag hifi geek tartalmat láthassanak. Kötetlenül, lazán, formalitásokat minimálisan tartva.

audiocentrum.hu kuponkód gedeon

Szóval a mai feladatom a pár hete kapott magyar Natural Sounding tápkábelek végső tesztje. Két modellt küldött a fejlesztő úr, amiről a napokban fogok beszámolni egy írásos teszt formájában.

GedeonAudio Natural Sounding tápkábel

Ehhez viszont kellett nekem egy jó erősítő, ami rámutat minden finomságra, de pont vissza kellett adnom mindent a forgalmazóknak, szóval kölcsönkértem az Audiocentrum utolsó Hegel H360 elektronikáját. Ez egy demó példány volt, teljesen hibátlan, de mivel ki van bontva, ezért olcsóbb egy kicsivel. Esetleg, ha egy komoly erősítőt keresel, ami DAC+streamer funckiókat is kínál, akkor érdemes ránézni itt! Az erősítő várhatóan marad nálam a különböző termékek tesztelésére, amíg a leendő gazdája be ne jelentkezik érte.

GedeonAudio hegel h360 erősítő

Ugyancsak most érkezett hozzám egy Musical Fidelity M2Si egy Monitor Audio Bronze 500 társaságában, amiről nagyjából 1 hét múlva érkezik az első teszt. Bronze 500 még nincs kicsomagolva, így arról fotó most még nincs.

GedeonAudio Hegel H360 és Musical Fidelity erősítő

Nagyjából egy hete került hozzám egy Audioquest Niagara 3000 is, ami elég komoly társ a tápkábelek tesztelésénél. Erről kicsivel később érkezik egy beszámoló, hogy mekkora javulást is képes egy ilyen eszköz hozni. Nem egyszerű feladat, de azt gondolom, hogy minél érzékenyebb a rendszered, annál jobban érzékelhetőek a differenciák.

GedeonAudio Audioquest Niagara 3000