bowersandwilkins_Signature_hangfal_gedeonaudio_4
április 22, 2024 By Gedeon Audio Off

A Bowers & Wilkins bemutatta 700 S3 Signature hangfalait

Nemrég nyilvánosságra hozták a B&W új Signature hangsugárzó szériáját, amely a 702 S3 és 705 S3 modellek még jobb hangzású, egyedibb megjelenéssel kiegészített változatait tartalmazza. Nem mellékesen, a cég történetében először, házi mozi center hangfalat is behozott az exkluzív termékcsaládba (HTM71 S3 Signature), ami filmrajongók számára üdítő hír. Nézzük meg kicsit közelebbről, hogy milyen módosítások történtek!

bowersandwilkins_Signature_hangfal_gedeonaudio_1

Az előző generációs Signature kiadásokhoz hasonló módon, érintetlenül hagyták a szóban forgó modellek alapformáját és hangszóró kiosztását. Ahogy a sima 700 S3 hangsugárzók esetében, a különleges verziók is tartalmazzák a dobozra ültetett, önálló házzal rendelkező Carbon Dome magassugárzót, de utóbbi védőrácsát újra cserélték, mely állítólag a zászlóshajó 800 Series Signature modellektől öröklődött.

bowersandwilkins_Signature_hangfal_gedeonaudio_3

A középsugárzó (az álló és center hangfal esetében) továbbra is elcsatolt, Continuum membrános, a cég egyedi fejlesztésű “Biomimetic” felfüggesztésével. Viszont a mélysugárzókat némileg frissítették, elsősorban felfüggesztésüket cserélték jobbra. A csatlakozókat magasabb minőségű, sárgaréz magos alternatíva váltotta le. Végül a keresztváltó alkatrészeit ugyancsak átvizsgálták, a megnövelt transzparencia érdekében Mundorf kondenzátorokat illesztettek be és a bypass kondenzátorokon is változtattak.

bowersandwilkins_Signature_hangfal_gedeonaudio_2

A kétutas kivitelű 705 S3 Signature szintén megkapta az új védőrácsot magassugárzója elé, mély/középsugárzóján frissítettek, továbbá a nagyobb rokonaihoz hasonlóan ennek keresztváltója is kapott néhány ráncfelvarrást.

Tehát nem tanácsos összetéveszteni a Signature kiadásokat a standard verziókkal, színben és belsőleg egyaránt eltérnek. Ha már szóba került a megjelenés, két színopció közül lehet választani. Az egyik a Nautilis hangfaltól kölcsönvett Midnight Blue, a másik pedig Datuk Gloss fantázanevet kapott. Mindkettő esetben arany díszítés látható a hangszórók körül és egy Signature emblémás tábla hátul.

További információért látogassatok el a termékoldalra, ahol részletes leírást találtok:

Már mindegyik modell rendelhető, ha kíváncsi vagy hogy milyen hangzásra lehet tőlük számítani, akkor jelentkezz be demóra a stúdióba és kipróbálhatod egy hozzá illő rendszerben, akár alternatív hangfal-opciókkal is!

Gedeon Studio Shop Kuponkód MONO5 Titan Audio Fyne Audio Hegel kupon