Neat Acoustics Petite Classic hangfal Gedeon Audio
február 25, 2023 By Gedeon Audio Off

Bejelentették az új Neat Acoustic Elite Classic hangfalat

Tavaly jelentette be az angol Neat Acoustics az évfordulójuk alkalmából, hogy a legelső hangfaluk mintájára fejlesztettek egy modern változatot, a Neat Petite Classic-ot. Mivel a kompakt doboz nem minden helyzetben állja meg a helyét, értsd ez alatt a nagyobb szobákat, így fejlesztettek egy álló verziót és így jött létre az új széria második szereplője, a Neat Elite Classic hangsugárzó.

Neat Elite Classic hangfal Gedeon Audio

Az új Neat Elite Classic hangfal ugyancsak megörökölte a flagship Ultimatum szériánál látott mély-közép hangszórót, és a Petite Classicnál hallott AMT magasat. Szokatlan, hogy a doboz maga szélesebb, mint amennyire mély, így egészen kompakt hatása van, ahogy egyébként a legtöbb Neat terméknek. Dupla bass-reflex portos és kapott egy új akril talpat, négy munkált fém távtartót, hogy kellő teret kapjon az alsó port. Ebből feltételezem, hogy az egyik reflex nyílás alul van, míg a másik a hátlapon.

A hivatalos ára £3250 lesz Májusban indul a gyártása. Várható furnér változat is az új szériából, de ezek még kísérletezés alatt állnak a kerekített sarkak és élek miatt.

Gedeon Studio Shop Kuponkód MONO5 Titan Audio Fyne Audio Hegel kupon