viablue kábelek és rezgéscsillapítók
január 13, 2020 By Gedeon Audio Off

HiFi Kezdőknek 1: Hangfalkábel csatlakoztatás és banándugók KÉSSEL

A “HiFi kezdőknek” sorozat a visszatérő kérdések sokasága miatt jött létre. A célja az, hogy minden kezdőnek, esetleg haladónak segítséget nyújtson olyan témák kapcsán, amiről leírás máshol nem található. Ezeket az információkat bármely bolt is el tudja neked mondani, de itt visszanézheted bármikor, ha valamiben bizonytalan vagy.

Az első epizód a hangfalkábel csatlakoztatásáról szól, banándugók működési elvéről. A videó közben valószínűleg majd benned is felmerül, hogy miért használok kést a feladatok elvégzésére. A válaszom egyszerű: az időt sem a telefonomon nézem meg. Van csavarhúzóm, de fát is késsel vágok, legalábbis megpróbálom.

A banándugók használata és felszerelése elég egyszerű, mivel többségük csavaros/szorítós módon működik, mint például a VIABLUE TS Banana Tube banándugó, amely belső üregébe csak betolod a blankolt kábelt, majd behajtod a két csavart. Ez valószínűleg nem túl érthető így, szóval nézd meg a videót és rájössz, hogy tényleg egyszerű.

Tehát az első útmutató:

Úton van még egy sor ilyen segédlet, ha valamire kifejezetten kiváncsi vagy, akkor nyugodtan jelezd komment formájában a videónál.