JBL Synthesis L52 Classic hangfal Gedeon Audio
december 3, 2021 By Gedeon Audio Off

Megérkezett a JBL L52 Classic hangfal!

Hónapok óta várom a beérkezését a legkisebb ‘Classic’ hangfalnak a JBL Synthesistől, és végre ma meg is jött, ráadásul mindegyik színből 1-1 pár!

JBL Synthesis L52 Classic hangfal Gedeon Audio

A széria újrakiadása a híres JBL L100 Classic modellel indult, ezt követte az L82 Classic, majd a legbarátságosabb árú, a JBL L52 Classic, ami 441 000 ft,-ra lett árazva nemzetközileg. A kompakt doboz egy az egyben a nagy tesók receptje alapján készült, csak kisebb szobába tervezve. 1 x 20 mm-es titán magas és 1 x 133 mm-es préselt papír mély-közép hangszórók dolgoznak a teljes spektrumon, ugyancsak front reflexes kialakítással.

Gedeon Studio Shop Kuponkód MONO5 Titan Audio Fyne Audio Hegel kupon

JBL Synthesis L52 Classic hangfal Gedeon Audio

Az oldallapok ugyanazon dió furnért kapták, front oldala matt jellegű fekete és az érdekesség, hogy a hátlapon két csavarmenet is található, ami falra szerelés esetén jöhet jól egyes fali tartó konzolokhoz. Állvány (tudtommal) nincs hozzá, hiszen ez egy valódi polcsugárzó szeretne lenni, vagy a szokásos Kanto SP26PL jellegű állványok is hibátlanul mutatnak vele, ahogy azt a fotón is látni (vagy nem).

A Quadrex hangszórótakaró itt is három színben választható – narancs, kék és fekete.

JBL Synthesis L52 Classic hangfal Gedeon Audio

 

A járatást már megkezdtem és egyelőre nagyon kedves meglepetés, hogy mennyire azt az atmoszférát hozza, amit a nagyoknál is hallani. Részletekbe ilyenkor még nem szeretek menni, mert egyrészt járatós bőven, plusz minél több elektronikával szeretném hallgatni, hogy teljesebb képet kapjak.

JBL Synthesis L52 Classic hangfal Gedeon Audio

Teszt hamarosan, addig pedig itt a legutóbbi JBL L82 Classic hangfalról szóló rövid beszámoló:

Wattson Audio streamer Gedeon Audio