Dynaudio Emit hangfal gedeonaudio
június 25, 2021 By gedeon Off

Megújul a Dynaudio Emit széria

Érkezik az új Dynaudio Emit széria, két állványos, két álló és egy centersugárzó formájában! Az Evoke szériából örökölt megoldásokat kapják részben, de pár újdonságot is találunk rajta. A magassugárzó az úgynevezett Cerotar koncepció, egyedi AirFlow mágnessel, stroncium karbonát és kerámia anyaghasználattal, de mindez kívülről egy mezei szövet dómnak látszódik. A gyártó elmondása szerint a légáramlás kontrolláltabb, így simulékonyabb és tisztább érzetet kapunk.

Dynaudio Emit hangfal gedeonaudio

 

A mély-közép hangszórók membránja magnézium szilikát polimerből készülnek, rövidítve MSP, ami a dán gyártó saját fejlesztése. Réz-alumínium tekercs, dupla ferrit-kerámia mágneses konstrukció dolgozik a nagyobb kontrollon és erőn, a gyártó beszámolója szerint.

Dynaudio Emit hangfal gedeonaudio

 

A bass-reflex cső is új designt kapott, ráadásul ívelt barázdák formájában, ami szerepe a légáramlás irányítása és ‘csőhang’ semlegesítése. A jelenlegi Emit sorozat egyik erőssége az, ami a gyengesége is, hiszen olyan mértékű mélyeket pumpál magából, hogy az átlagosnál nagyobb szobákba használható csak, ha kiegyenlített hangképet szeretnénk. Reméljük, hogy ez a kis csavart megoldás megoldja a tapasztaltakat.

GedeonAudio Muzix kuponkód

Dynaudio Emit hangfal gedeonaudio

 

A pontos megjelenést nem tudom egyelőre, de várhatóan látványosan kerülnek majd a boltok polcaira. A nemzetközi euro árak:

  • Emit M10: €729
  • Emit M20: €950
  • Emit M30: €1500
  • Emit M50: €2000
  • Emit 25C: €680

Korábbi Dynaudio EMIT teszt: