Gedeon Audio Studio Neat Acoustics Hangfal Hifi
március 9, 2021 By gedeon Off

Napló: Első studio napok

Ahogy már a két vlogból kiderült, alakul a dedikált zeneszoba, de sajnos nem elég gyorsan. Az elmúlt 1 hónap főként várakozásokkal telt, minden szaki túlterhelt, így alapból van egy türelmi idő, mire sorra kerülök egy-egy rendelésemmel. A lényeg viszont, hogy az utóbbi pár napban már valamennyire alakot öltött a helyiség, de ez persze még alakulni fog, ahogy sorra érkeznek a tárgyak.

Neat Acoustics SX3 hangfal Gedeon Audio Teszt

Az első adag növény már beköltözött, két egyedi bútor társaságában. A jobb oldali kékes heverő azon túl, hogy nagyon menőn néz ki, még kényelmes is, viszont várhatóan ennek a fő szerepe az lesz, hogy oda pakolok kábeleket, kis hangfalakat, kütyüket, amiket éppen ki-be kötögetek vagy tesztelek. Egyébként borzasztóan kényelmes, az akusztikának kifejezetten jót tesz a tömzsi szivacsozott textil felület és még dob is a szoba hangulatán.

Neat Acoustics SX3 hangfal Gedeon Audio Studio

A várva várt akusztikai panelek is a napokban készülnek el, plusz várok még egy szállítmány növényt, amivel együtt a hétvégén már használatba is tudom venni a szobát. Egyébként meglepő, hogy csupasz falakkal is kifejezetten csendes a hallgatási élmény, vagy csak a szőnyeg, kanapé, függöny kombó ennyit dobott rajta. Akárhogy is, tetszik már most az eredmény.

VIABLUE X-60 tápkábel Gedeon Audio Studio

GedeonAudio Shop Banner

A mai nap feladata a VIABLUE SC-2 vs SC-4 teszt elkezdése volt, amivel kvázi felavattam volna a szobát. Viszont szállítmány érkezett egy eddig itthon nem ismert gyártótól, természetesen ez kellőképpen el is terelte a figyelmemet, de hát ez már csak ilyen. Az igásló hangfal a Neat SX3 volt ma, ez gyönyörűen rámutat minden apró változásra a hangképben és ezért fel is tűnt, hogy az otthoni élményhez képest mintha jóval simább lett volna a közép szekció. Ez a Fyne F301-en keresztül is érződött, szóval biztos voltam benne, hogy valami történik a láncban, ami ezt okozza.

A ‘problémát’ meg is találtam, de erről majd egy külön cikkben vagy videóban fogok beszámolni, mert érdekes tapasztalás. A VIABLUE hangfalkábel összevetéssel pedig a napokban érkezem! 🙂

audiocentrum.hu kuponkód gedeon