new pope zeneajánló
június 23, 2021 By Gedeon Audio Off

Top 3 Tesztzene 3.

Pár havonta összegzem, hogy mi volt az utóbbi időszak felfedezett és legtöbbet hallgatott tesztzenéje, aminek ez a 3. kis ajánlója. Az előző kettőt itt és itt találod!

audiocentrum.hu kuponkód gedeon

Billie Eilish – Your Power

Alapból nem szoktam Őt hallgatni, mert nem egészen az én stílusom, viszont az utóbbi Your Power track nagyon szépre sikerült. Könnyű akusztikus gitárral indul, szélekre eltolva, majd megjelenik egy elképesztő steril énekhang középen, kicsit távolabb. A visszhangot lecsengése, később pedig a lágyan hullámzó mélyek is rámutatnak több sajátosságra az adott rendszerben. Talán ez volt az a szám, amit a legtöbbet hallgattam új eszközök tesztelésénél mostanság.

Darkside – Lawmaker

Érkezik az új Darkside album Nicolas Jaar részvételével, ami azért érdekes, mert egyszer már feloszlott a formáció. Ahogy azt szokták, elkezdték csepegtetni egyesével az új zenéket és egyelőre nagyon jónak tűnik az irány. A legutóbbi single Lawmaker nevet kapott és erősen hozza a megszokott stílust, azonos effektekkel, szintikkel és hangszereléssel, mint korábban.

Be Svendsen, AYAWAKE – Scarecrow

Igyekszem a tiszta elektronikus vonalról is hozni mindig pár zenét, szóval a New Pope 2. évadának egyik zenéje tökéletes lesz erre a célra. A szeletelős alapra egy nagyon nyers női ének került, egyes szetteken olyan elképesztő részletek jönnek elő, hogy már csak a felfedezésért is érdekes hallgatni. Ha pedig szimpatikus ez a stílus, akkor a mélyek gyorsasága, ereje és textúrája egy másik örömforrás lesz.

Gedeon Studio Shop Kuponkód MONO5 Titan Audio Fyne Audio Hegel kupon